Prémium csatahajók

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14267 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Atlanta: Imádom! Mert olyan gyönyörűen lehet citadellát lőni neki. Ha az orrát mutatja, még akkor is! Tulajdonképpen egy úszó citadella.

Ha szigetekkel teletűzdelt pályára kerül, akkor azért lehet vele aratni. Rombolókat hamar megeszi és a csatahajókat is lehet hergelni egy szikla mögül. Ha nagyon közel jön valaki mindkét oldalán van torpedó, igaz csak 4km a hatótáv. Fedezék nélkül hamar meghal cserébe 10km-ről veszik csak észre. Ami rohadt zavaró benne, hogy csak 11km-re tud ellőni, így bárki aki észreveszi büntetés nélkül tudja lőni..

Atago: Sok jót nem hallottam róla.

Jó hajó csak nagyon igényli a tudást. Japán, szóval torpedó hegyek és oldalra/előre is tud lőni nem csak hátrafelé. Nagy vonalakban olyan mint a Myoko csak ennek gyorsabban forognak a tornyai. A közepe viszont egy nagy citadella, szóval elég könnyen le lehet nullázni. Van RP-je - mint a csatahajók, vissza tud nyerni egy kis HP-t. Légvédelme jó, AP/HE szintén jó

Csatahajók:

Amit használok:

Szép asszony: Sok hátrányt nem tudok írni. Piszok jól fordul. Jó a sebessége és jól is gyorsul. Kemény páncél, de ős is szereti a tüzet. A légvédelme tűrhető, lövege halálos. Halálos, mert baromi pontos és mert gyorsan tölt. Viszont! Amit én észrevettem, hogy a légvédelmét visszavették. T6-os cv repülőit is csak nehezen szedi le. Mindenképpen a vadászt ajánlom rá és nem a lőtáv növelő repülőt! Szeretik magára hagyni a társai, mert drága hajó. Sajnos ilyenek az emberek. Ha megvetted ennyiért, szívjál vele. Több csatám volt, ahol kimondottan örült a csapattárs is, ha süllyedt a szövetséges Tirpitz. Mivel T8-as hajó, így csak akkor ajánlom megvételre, ha legalább T6-os hajónál jár valaki (de inkább T7). Átlagsebzésem vele: 60k felett egy picivel, 131 csatában.

Légvédelme gyakorlatilag nincs, szóval ha van rá lehetőség körbe kell venni cirkálókkal.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Get200 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Acetil_coenzim_A

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #14270 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Sith7 írta: Mit kell nézni ?
Melóhelyen blokkolva van, nem látom ...

video

Több
8 éve 9 hónapja #14271 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Köszi Zsolt a videót, megleptél! :) Most visszanézve... mennyi baromságot csináltam te jó ég! 1-2 homály lövés. Fennakadok a szigeten. Nincs javításom és belemegyek egy 3-as csoport sortüzébe.... Voltak bajok. :)

Get200: Köszi a kiegészítést! Amint látható, én ellenfélként kezelem őket és csak a tapasztalatokat tudom elmondani. De mivel ez csata függő..... Egy dologgal nem értek egyet. A Tirpitz légvédelme. Sokszor 20 fölött lőttem régen és 26 a rekordom egy csatában. Most viszont a Tier 6-os repülőket is csak akkor szedem le leginkább, amikor már távolodik. Régen átlagos légvédelme volt. Most már szar lett.... :(
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, Acetil_coenzim_A

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14272 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Üdv Doki!

Amikor elöször láttam, én azon csodálkoztam, hogy egyáltalán eljutottál odáig, hogy fennakadj... :P

Egyébként gratulálok a csatához! ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Több
8 éve 9 hónapja #14273 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Nem mondom, hogy régen nem volt de most nincs.. Én csak a nincset ismerem :) lehet vele lövöldözni, de pl a NCnek fényévekkel jobb a légvédelme
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Több
8 éve 9 hónapja #14278 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, a jó tanácsokat és a tippeket! :)

Azt hiszem most már világos számomra minden, csak döntenem kell.

Oldalmegjelenítési idő: 0.284 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.