Prémium csatahajók

Több
8 éve 7 hónapja #18070 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

PzPuma írta:

DragonZ írta: Nekem a légvédelme is ki van húzva, múltkor egy teljes torpedós rajt szedtem le vele , utána többet nem jött rám:)

A Tirpitznek van légvédelme ? :)

Ha a 78 as értéket annak nevezzük ,akkor igen ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #18071 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Pedig a Tirpitz-t sok hordozó játékos csak "free xp"-nek hívja :D

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #18075 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Nekem csak 66-os, a kapitányi skillekkel, de így is nagyon kielégítő :) a Pontosságnak személy szerint több hasznát látom.

Ma amúgy is nagyon szerettek támadni :)

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Lajler által.

Több
8 éve 7 hónapja #18081 Írta: kosa78
kosa78 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Csá elvtársak. Csak egy pár gondolat a részemről.

Én is sokat gondolkoztam, hogy milyen prémium hajót vegyek. Mert mint a WOT-ban így itt is kell valamivel pénzt gyűjteni. Mivel csak 1 db 5, 1 db 7 hajóm van a többi 8-9, így nagyon gyorsan megy a lóvé. Tehát kellett valamit szereznem. Így a mostani akcióból meg tudtam venni mert van 1 tonna eurom és nem nagyon költöm el, így belefért az a 70 eur.

De a lényeg amiért írtam az a hozam (természetesen prémiummal, mert a wot-nál nélkülözhetetlen).
5 csata kb és az átlag hozam 200-250 ezer. Ez a tiszta nyereség. De tudni is kell használni, tehát sebezni kell átlagosan 40 dem vagy felette.
Tehát már megéri, mert 1 nap alatt megtudom venni a 8-9 bb-re és cirkálókra a modulokat ami 1-2 milla és hiányzik.

Az erőssége szerintem:
- lőtávolság 21 km kb
- töltési idő 25 s
- sebesség és mozgékonyság ( 30 knot). gyakorlatilag (majdnem) egy cirkáló mozgékonysága. Tehát oda lehet érni vele bárhova nem úgy mint a Colorádó, amivel ha elindultál egy irányba akkor nincs vissza út mert egy lajhár (wot t95).
- talán a páncélzat, de ez nem biztos

Hátrány szerintem:
- szórás nagy távolságba (ezt lehet javítani a modulokkal )
- AA def, a többi 8 -as bb-hez képest a legkevesebb (lehet javítani a skill-kel)
- szerintem kicsi alfa sebzések (de a gyorsabb töltési idővel több lövés), de lehet hogy keveset mentem még vele, de nekem átlagosan 3000-4000 között adja.

A lényeg, hogy szerintem is a játék legjobban hozó (tejelő) prémium hajója. nem olcsó, de hosszú távon megéri. Mert mikor egy 8-9 bb megveszel 10 mill, a felszerelészek még 10 mill, tehát 20 mill mire kész a járgány és azt összetarhálni nagyon nehéz. Ez csak 1 ág.

Több
8 éve 7 hónapja #18089 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

DragonZ írta:

PzPuma írta:

DragonZ írta: Nekem a légvédelme is ki van húzva, múltkor egy teljes torpedós rajt szedtem le vele , utána többet nem jött rám:)

A Tirpitznek van légvédelme ? :)

Ha a 78 as értéket annak nevezzük ,akkor igen ;)

felpiszkálni fel lehet mindegyiket, nekem is csak 66, hiányzik a +20% légvédelem szerelés...

8 Taiho torpedo, egyet sikerült lelőni mielőtt ledobta a torpedot, aztán utolag még kettot de az semmit nem változtatott a végeredményen...
Mellékletek:

Több
8 éve 7 hónapja #18188 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Annyira én nem vagyok elájulva a Tirpitz-től. Igaz, nálam nincs fent célzás segítő modul, mert a légvédelmet tápoltam. CV játékosként jó pár Tirpitz van a halál listámon.
Jelenleg még csak három skilles kapitány van rajta, ez azért erősen befolyásolja a képességeit is. Alapvetően jól bírja a sebzéseket, nagyon nem süllyedtem el vele. Viszont kurva keveset sebez és pontatlan. Az Atago és a Kutuzov egyértelműen jobb. Viszont mostanában keveset csatahajóztam, szóval pár csata után még hiba lenne véleményt mondani. Eddig prémmel ez a legjobb kör, és ez kevés. A cirkálók többet hoznak.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Oldalmegjelenítési idő: 0.279 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.