Prémium csatahajók

Több
8 éve 7 hónapja #18025 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
A Tirpitzel Bátran neki lehet menni 9-es hajóknak is :) Sőt akár a tizesnek is, hiszen vannak tirpi törpik :P
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SgtBala

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #18031 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Lajler írta: A Tirpitzel Bátran neki lehet menni 9-es hajóknak is :) Sőt akár a tizesnek is, hiszen vannak tirpi törpik :P

igen, ezt meg tudom erősíteni,az Iowamnak is hogy nekemjott az elobb egy Tirpitz...

mit mondjak,biztos megkapta a bátorság érdemrendet.
posztumusz B)

kezdőnek, inkább azt mondanám, hogy kezdőnek nagyon jó a Tirpitz, nem fogja ugyan jól használni, pontosabban nyilván 150-200 meccs után sokkal jobb lesz :)
de valamilyen eredményt fog elérni vele.
ellentétben a cirkálókkal, Atago/Kutuzov/Atlanta, egyik sem tolerálja a hibákat, kicsit sem...

3k meccs után viszont nekem sokkal jobban bejon az Atago, próbáltam Shimara vadaszni Tirpitzzel, és élménynek élmény, de nem túl jó...

Tirpitz torpedója még ritkábban használhato mint a cirkálókon, egyfajta magabiztosságot ad, az is valami.

nagyon gyors, nagyon jól fordul, (csatahajós viszonylatban :D) nagyon szívos jószág, jo páncéllal, cserébe a kisebb kaliber gyorsabban lő, ez ugye elvileg csatahajó ellen nem szerencsés, de cirkálóra ideális...

nagyon nagyon jó meccseket mentem Tirpitzzel, és hoztam le egyedul, de azok egy se olyan volt, hogy elindultam valahol és végigtoltam, hanem szaladtam mint a nyul, néha visszalőtem, és elcsaltam 4-5 ellenséges hajót a harcmezőről, hogy a többiek befoglalják a bázist...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz, Lajler

Több
8 éve 7 hónapja #18034 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Tegnap amilyen siralmasan teljesítettem a Colorado-val, nem tudom, kell-e nekem ez a Tirpitz :)
Mostanában szinte csak a Kijevvel és Kutuzovval megyek, azok nagyjából jól mennek, nem is tudom, minek a többi rengeteg hajóm. A WG mindenesetre mesterien meglovagolja a gyűjtőszenvedélyt :)

Nekem egyébként voltak régebben összerakhatós műanyag modelljeim, a Bismarck-ot is összeraktam. Töredékébe került, és még úszott is a vízen (a fürdőkádban) :D

Több
8 éve 7 hónapja #18039 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Szete58 írta: Húsvét van... Tirpitz a shop dokkjában... :)

kövi akciót megvárom én is, az a biztos
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SgtBala

Több
8 éve 7 hónapja #18041 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

BigaC írta: Mostanában szinte csak a Kijevvel és Kutuzovval megyek, azok nagyjából jól mennek,

nézd meg itt is, hogy lemaradt :D jobb az a cirkálo..

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #18044 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Csak cirkálóra nem mernek ennyi gépet küldeni :P

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Lajler által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.269 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.