Prémium csatahajók

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14221 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Forognak azok a fogaskerekek az agytekervényeim között. Nagyon érdekes amiket eddig írtatok, mérlegelnem kell. Köszönöm!

De ha van még bármi amit érdemes tudnom, akkor ne kíméljetek!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Acetil_coenzim_A által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #14223 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Tirpitz, Tirpitz és harmadszor is: Tirpitz!

Ha van. A boltban.

Az összes többi... nos: jók... de Észak Úrnője, nos...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Acetil_coenzim_A, Lajler

Több
8 éve 9 hónapja #14225 Írta: Acetil_coenzim_A
Őszintén szólva ha van olyan hajó a csatában az ellenfél oldalán, amitől igyekszem minél távolabb kerülni, az a Tirpitz. Lehet, csak azért mert nemigen van mit szembeállítanom vele (Cleveland, New Mexico, Colorado és Arp Myoko). De még az Iowanak is jobban neki merek menni. Eddig ezen a hajón agyaltam a legtöbbet de a kért összeget (mivel csomagban volt) nem szántam rá. Pedig lehet, hogy megérte volna. Lehet, hogy legközelebb rászánom, de most az alacsonyabb szintűeket is nézegetem.

Több
8 éve 9 hónapja #14230 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
A Tirpitzel csak egy baj van, hogy elég sok van belőle...

Összességében én nem bánom, hogy megvettem. Elég jól fordul, nagyon jó a végsebessége, elegendő a tüzérsége, még ha csak 8 is van. Ami a legfontosabb, hogy a Amcsi társaival ellentétben, nagyon nehéz neki citadellát lőni. Nem utolsó sorban pedig nem ajánlott hozzá közel menni, hiszen van torpedója.
Nekem szokásom orral megközelíteni a hajót, hogy könnyebben vigyek be akár 30k sebzést is. ezt a Tirpitz ellen nem merem bevállalni :D

Úgyhogy ha nem sajnálod rá a pénzt megéri az árát, nem utolsó sorban pedig jelen pillanatban fejlesztheted benne a cirkáló ágra a kapitányt :) Nekem is a Yorké van benne :)

Remélem tudtam segíteni
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Acetil_coenzim_A

Több
8 éve 9 hónapja #14236 Írta: Acetil_coenzim_A
"A Tirpitzel csak egy baj van, hogy elég sok van belőle..."

Nem véletlenül van ezek szerint sok belőle. A Murmansk csábítóan hangzik, de bennem még él a sok kellemetlenség, amit a Phoenix Omaha páros szerzett nekem :( . Bár lehet, hogy most már jobban tudnám kezelni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Több
8 éve 9 hónapja #14237 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Nyomtam ma du. egy meccset a Nyikolájjal. Meglepő módon T3-4 meccsbe rakott, sőt nálunk Emden is volt. Ment is előre, én meg mögötte. Az ellen Phoenixe kiront a hegy mögül, hogy lerohanja az Emdenünket. Vagy nem vette észre, hogy jövök, vagy nem törödött vele, hogy ott vagyok. 10 km-ről olyan szépen mutatta az odalát, hogy nem lehetett kihagyni az alkalmat. Az első három ágyúból sortűz, 2 citadella 22k, és robbant is fel. Bitos nem gondolta, hogy ennyire rövid csatája lesz. Utána még levadásztam egy Wyomingot, közben a cirkálóink szarrá égették az ellen Nyikoláját. Itt véget is ért a csata, mert a többi ellenséges hajó a térkép túlfelén volt. Így meg kellett elégednem 50k-val.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Acetil_coenzim_A

Oldalmegjelenítési idő: 0.242 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.