Prémium csatahajók

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14242 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Szép estét!

Hazaérve a munkából, gondoltam megosztom a tapasztalataimat, szigorúan tier 4 és felette. :)

Murmansk: Teljesen kiherélték. Igaz, nagyon OP hajó volt. Aki most veszi meg, biztos élményt fog neki nyújtani, mivel nincs összehasonlítási alapja. De ha nem ment az Omaha sem, akkor ez sem fog. (szerintem)

Atlanta: Imádom! Mert olyan gyönyörűen lehet citadellát lőni neki. Ha az orrát mutatja, még akkor is! Tulajdonképpen egy úszó citadella.

Atago: Sok jót nem hallottam róla.

Csatahajók:

Amit használok:

Nyikoláj: Eszméletlen kemény páncél, cserébe viszont ez a hajó nem lassú. TETVES LASSÚ!!!! Nagyon jó és pontos lövegek, de a torony olyan lassan forog, hogy az kegyetlen. Lassan tölt, de legalább nincs légvédelme. Igen! Szó szerint nincs neki. 96 csatában összesen 6 repülőt öltem meg vele. Csata közben olyan érzésed van, mint ha 5 tonna szalma lenne a fedélzeten, olyan könnyen gyullad. És még egy hátrány: Itt nincs prémium korlát. Ez a hajó bizony megy Tier 6-os csatákba. Piszok nehéz vele játszani (a 0 légvédelem és a lassú torony és sebesség miatt), de én IMÁDOM! :) Átlagsebzésem vele: 60k felett egy picivel, közel 100 csatában.

Szép asszony: Sok hátrányt nem tudok írni. Piszok jól fordul. Jó a sebessége és jól is gyorsul. Kemény páncél, de ős is szereti a tüzet. A légvédelme tűrhető, lövege halálos. Halálos, mert baromi pontos és mert gyorsan tölt. Viszont! Amit én észrevettem, hogy a légvédelmét visszavették. T6-os cv repülőit is csak nehezen szedi le. Mindenképpen a vadászt ajánlom rá és nem a lőtáv növelő repülőt! Szeretik magára hagyni a társai, mert drága hajó. Sajnos ilyenek az emberek. Ha megvetted ennyiért, szívjál vele. Több csatám volt, ahol kimondottan örült a csapattárs is, ha süllyedt a szövetséges Tirpitz. Mivel T8-as hajó, így csak akkor ajánlom megvételre, ha legalább T6-os hajónál jár valaki (de inkább T7). Átlagsebzésem vele: 60k felett egy picivel, 131 csatában.

Ami nekem nincs, de sokszor találkozom velük:

Ishizuchi: Nyikoláj ellenfele. Lenne.... Minden alkalommal nyertem ellene a párbajt, eddig nem volt ellenfél. Ez szintén igaz az Arkansas Beta hajóra is. Utóbbi jobb, mint a japán, de 1v1-ben ellene sem vesztettem még.

Warspite: Amikor a NM még megvolt, elég sokat láttam és harcoltam ellene. Nem rossz hajó, de a NM ellen nem volt esélye sem. Hangsúlyozom: régen! Most ritkábban látni, lehet nem véletlenül.... Tirpitz ellen... pfff köze nincs a játékhoz. Mivel Nyikoláj mehet Tier 6-ba is, így ott is alakult ki 1v1-es szitu. Nos azt kell mondjam, hogy én az Orosz csodával simán neki megyek. :) Természetesen +2 a szint ek közötti különbség, de eddig csak úgy vesztettem a Warspite ellen, ha volt ott más hajó is segíteni neki.

Nyilván ezek a harci tapasztalatok nem sokat érnek, mivel minden csata más és más. Amint láthatod, baromi sok a negatív dolog. Ebből is látszik, hogy nem könnyű játszani prémium hajóval. Sőt! Már lassan csatahajóval.... Folyamatos nerfeket kap és a csapat úgy véli, hogy ha te megölsz 3-4 ellenfelet, az alap. Ha nem, akkor béna vagy. Sajnos ritka, amikor elismerik a csatahajóst, pedig mi húzzuk ki a többieket a szarból legtöbbször.....

Remélem tudtam segíteni! Bármi kérdésed van, csak bátran tedd fel. Amiben tudunk, segítünk! :)

Üdv.

Doki

U.i.: Itt az egyik (sajnos nem a legjobb) csatám a Nyikolájjal. Gyengus a videó, de kivehető a hajó minden gyengesége és erőssége.
Tirpitz csatát meg letudod tölteni. Ebben a topicban a 16-ik oldalon találhatod. Klikk a videjó feliratra. :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Doktoruur által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Acetil_coenzim_A, Lajler

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14247 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
5... :cheer:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja zstorok75 által.

Több
8 éve 9 hónapja #14252 Írta: zstorok75
4... ;)

Több
8 éve 9 hónapja #14253 Írta: zstorok75
3... :huh:

Több
8 éve 9 hónapja #14254 Írta: zstorok75
2... :woohoo:

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14255 Írta: zstorok75
1... :evil:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja zstorok75 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.323 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.