Prémium csatahajók

Több
8 éve 9 hónapja #14200 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Andrej72 írta: Most éppen nem. De attól mert valaki megveszi a Tirpitz-et még nem fog olyan eredményeket lökni, mint amit itt Doki barátunk bemutatott. Ahhoz kell tudni játszani is, meg szükségeltetik némi tapasztalat is. Láttam már nem egyszer iszonyú gyenge játékost Tirpitz-cel. Volt néhány ezer forintja, hogy megvegye, de ugyebár agyat nem adnak mellé.

jaja, rajta is vagyok, hogy képezzem magam :love:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14214 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Üdv!
Bátorkodom a tanácsotokat kérni. Megfordult a fejemben párszor, hogy veszek prémium hajót (főleg a Tirpitz akcióknál), de sajnáltam rá a pénzt. Mivel a prémiumhajós fórum szét lett bontva - és ez volt az első, amibe belebotlottam - ezért ide írom. Melyik prémium hajót ajánlanátok? Akár azokat is mondhatjátok, melyek épp nem elérhetőek a boltban. Nagyon elgondolkoztam az Atlantán, Ishizuchin és az Atagon, valamint a Tirpitzen is. Agyat pedig próbálok növeszteni, de ha a word tovább szórakozik velem, akkor csak pusztítom tovább az amúgy is csekély szürkeállományomat :woohoo: .

Tudom erre az első reakció kérdés, hogy milyen játékstílust követek, illetve milyen típusokra vagyok ráállva.

A csatahajókat helyezem előtérbe (ezért is fájdította a szívem nagyon a Tirpitz), de a többit sem vetem meg (mikor épp mihez van kedvem). Igyekszem alkalmazkodni az adott hajóhoz, tehát próbálok mindig a megfelelő stílust felvenni több, (inkább) kevesebb sikerrel. Azért kérdeztem így, mert meglehetősen ellentmondásos kép alakult ki bennem mindegyikről az elhangzottak alapján.

Előre is köszönöm!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Acetil_coenzim_A által.

Több
8 éve 9 hónapja #14215 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Acetil_coenzim_A írta: Üdv!
Bátorkodom a tanácsotokat kérni. Megfordult a fejemben párszor, hogy veszek prémium hajót (főleg a Tirpitz akcióknál), de sajnáltam rá a pénzt. Mivel a prémiumhajós fórum szét lett bontva - és ez volt az első, amibe belebotlottam - ezért ide írom. Melyik prémium hajót ajánlanátok? Akár azokat is mondhatjátok, melyek épp nem elérhetőek a boltban. Nagyon elgondolkoztam az Atlantán, Ichizuchin és az Atagon, valamint a Tirpitzen is. Agyat pedig próbálok növeszteni, de ha a word tovább szórakozik velem, akkor csak pusztítom tovább az amúgy is csekély szürkeállományomat :woohoo: .

Tudom erre az első reakció kérdés, hogy milyen játékstílust követek, illetve milyen típusokra vagyok ráállva.

A csatahajókat helyezem előtérbe (ezért is fájdította a szívem nagyon a Tirpitz), de a többit sem vetem meg (mikor épp mihez van kedvem). Igyekszem alkalmazkodni az adott hajóhoz, tehát próbálok mindig a megfelelő stílust felvenni több, (inkább) kevesebb sikerrel. Azért kérdeztem így, mert meglehetősen ellentmondásos kép alakult ki bennem mindegyikről az elhangzottak alapján.

Előre is köszönöm!

Murmansk. Árban is elfogadható, keresni is jól lehet vele kreditet, tehát megéri azt a pénzt amit kérnek érte és az orosz ág kapitányainak a kiképzésére is kiváló.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Acetil_coenzim_A

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14217 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Ha csatahajó akkor Imperátor Nyikoláj :) Az Ishizuchi..hát én nem ajánlom:)lehet azzal is jó köröket menni,de az imperátor jobban keres ahogy látom,és brutálisabb is.(és szerintem az Ishizuchi legénysége maga gyújtogatja a hajót,képtelenség annyi gyújtást összeszedni,ahogy az ég :) )
Warspite-et szokták még árulni?Rég láttam már a boltban..
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja sgt_dog által.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14218 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
A Warspiteról még nem sokat hallottam, bár már nem egyet láttam csatában. Illetve néha kidobják a boltba (kb a Tirpitz gyakoriságával). Mit érdemes róla tudni?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Acetil_coenzim_A által.

Több
8 éve 9 hónapja #14220 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Acetil_coenzim_A írta: A Warspiteról még nem sokat hallottam, bár már nem egyet láttam csatában. Illetve néha kidobják a boltba (kb a Tirpitz gyakoriságával). Mit érdemes róla tudni?

Egy nagyon jó kis csatahajó. Pontos, jól keres, strapabíró.
Tier 6
Max. speed: 23,5
Ágyútorony 4
Ágyú 4x2 381 mm-es
Lőtáv 16,3
Sebzés: HE 5300 AP 11 400
AA deffense 44 tehát elég jó légvédelme van

Ez a másik amire azt mondom, hogy megérte az árát, szemben a Tirpitzel és pár másikkal.

Oldalmegjelenítési idő: 0.291 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.