- Köszönetek: 222
Andrej72 írta: Most éppen nem. De attól mert valaki megveszi a Tirpitz-et még nem fog olyan eredményeket lökni, mint amit itt Doki barátunk bemutatott. Ahhoz kell tudni játszani is, meg szükségeltetik némi tapasztalat is. Láttam már nem egyszer iszonyú gyenge játékost Tirpitz-cel. Volt néhány ezer forintja, hogy megvegye, de ugyebár agyat nem adnak mellé.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Acetil_coenzim_A írta: Üdv!
Bátorkodom a tanácsotokat kérni. Megfordult a fejemben párszor, hogy veszek prémium hajót (főleg a Tirpitz akcióknál), de sajnáltam rá a pénzt. Mivel a prémiumhajós fórum szét lett bontva - és ez volt az első, amibe belebotlottam - ezért ide írom. Melyik prémium hajót ajánlanátok? Akár azokat is mondhatjátok, melyek épp nem elérhetőek a boltban. Nagyon elgondolkoztam az Atlantán, Ichizuchin és az Atagon, valamint a Tirpitzen is. Agyat pedig próbálok növeszteni, de ha a word tovább szórakozik velem, akkor csak pusztítom tovább az amúgy is csekély szürkeállományomat .
Tudom erre az első reakció kérdés, hogy milyen játékstílust követek, illetve milyen típusokra vagyok ráállva.
A csatahajókat helyezem előtérbe (ezért is fájdította a szívem nagyon a Tirpitz), de a többit sem vetem meg (mikor épp mihez van kedvem). Igyekszem alkalmazkodni az adott hajóhoz, tehát próbálok mindig a megfelelő stílust felvenni több, (inkább) kevesebb sikerrel. Azért kérdeztem így, mert meglehetősen ellentmondásos kép alakult ki bennem mindegyikről az elhangzottak alapján.
Előre is köszönöm!
Acetil_coenzim_A írta: A Warspiteról még nem sokat hallottam, bár már nem egyet láttam csatában. Illetve néha kidobják a boltba (kb a Tirpitz gyakoriságával). Mit érdemes róla tudni?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.