Prémium csatahajók

Több
6 éve 10 hónapja #48256 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Mindegyik hajo jo, ha tudod hasznalni. Nincs olyan, higy XY hajo a legjobb es azzal barki legyoz egy profit. Ha nem tudsz egy hajoval jatszani akkor az lehet premium is, akkor sem fog menni. Ezert irtam, hogy ha megtudod neked mi tetszik jobban, cirkalo, csatahajo vagy rombolo, akkor majd olyat vegyel.

Mert ha tudsz jatszani akkor mindegy milyen hajod van. Ominozus pelda, biztos sokan lattak/emlekeznek: iChase nevu jatekos T2es japan rombolot hasznalva T10es amerikai csatahajoval bant el. Megmutatja, hogy a TE tudasodon mulik, ismered-e a hajodat, tudsz-e vele jatszani.
Persze belejossz elobb-utobb ha adsz idot magadnak. De van arra is pelda valaki megvesz egy premium hajot aztan doubloonert visszavaltja mert azt mondja rossz a hajo. Kozben cdak nem az o stilusa.
Azert mert van a neten egy video amin valaki 300ezret sebzes vele.. vajon hanyszor volt olyan kore amikor 90ezret sem erte el? Ebbol kifolyolag minden hajorol van egy olyan video...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mcarthur73, Rallyefan81, Shogun, deaxus

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 10 hónapja #48261 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Kérdés h mire kell prém hajó. Ha creditgyüjtésre, a 6osokkal jóval többet szerezhetsz, 5ös prém még nem igazán jövedelmez...

Több
6 éve 10 hónapja #48264 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Az 5os is szepen hoz. Persze nem annyit mint egy tizes hajo. De abban a tierben ahol jatszik, meg nem latott 400ezer creditet egy csataban szerintem.

Több
6 éve 10 hónapja #48268 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
O ok, de egy sima hatos, hetes hajóval többet keres mint egy ötös prémmel...

Több
6 éve 10 hónapja #48273 Írta: deaxus
deaxus válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
No hazaértem(tabletról lényegesen rosszabb gépelni) :)

Köszönöm a tanácsokat!

AtuqShaman: Értem,hogy mire akarsz kilyukadni.
Igazából a régi accomon voltak már négyes hajóim, német csatahajó és amerikai cirkáló,és próbáltam még az angol ágat(nagyon nem tetszett),de nem merültem el annyira a dologban.Kipróbáltam a rombolókat is.A csatahajónál a legnagyobb gondom,a repülők támadása,és a folyamatos kigyújtás volt.Előbbire célozva néztem ki a Texast,aminek szemmel láthatóan jó a légvédelme.Közben ajánlottátok a Cézárt is,ami azért némileg univerzálisabbnak néz ki,mint a Texas.A számok alapján.

Talán nekem a legjobb a cirkáló osztály.Amolyan mindenes,mint a wot-ban a medek.

Szóval úgy döntöttem,hogy megveszem a Marbleheadet és a Cézárt.A maradék dublonokból,meg veszek majd pár prém napot,ha lesz időm tartósan játszani.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mcarthur73, AtuqShaman, Rallyefan81, Jaszon

Több
6 éve 10 hónapja #48276 Írta: Rallyefan81
Rallyefan81 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Jó RNG-t hozzájuk! ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: deaxus

Oldalmegjelenítési idő: 0.282 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.