Prémium csatahajók

Több
6 éve 10 hónapja #48238 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Ha meg 4esed sincs akkor nem kell neked meg T5 premium, szerintem. Ismerkedj a hajo osztalyokkal, nemzetekkel. Azert mert azt mondjak nem biztos, hogy a te jatekstilusodhoz is az lesz a legjobb hajo.
Nekem pl a Nurnberg all a legjobban kezre annak ellenere hogy papir/hamar szetloheto.

Amugyis T4ig hamar el lehet jutni. 1 nyertes vagy 2 vesztes csata es maris T2 hajod van. Ott megint csak 4-6 csata es T3 hajod van. Ott meg szerintem talan mar 10 csatat se kell menned hogy T4ben legyel.

Mert szerintrm hiaba veszel T5 premiumot, teljesen mas mint T2-3. Mas jatekot igenyel. De igy van ez a T8 premiummal is. Hiaba van 6os hajod, nagyobb tierben megint mas stilust kivannak a hajok.

Menj el minimum Tier 4-5ig aztan addigra rajossz melyik a te hajod es stilusod.
Raadasul T5 premiumot rendszeresen rakja 6-7es hajokhoz. 7esekkel/ellen megint mas a jatek mint 4esekkel.

Csak segiteni akartam ezzel. Mindenki ugy kolti a penzet ahogy akarja.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, deaxus

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #48239 Írta: Mcarthur73
Mcarthur73 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

deaxus írta: Sziasztok.Keresek egy olyan altalánosan jó használható prém hajót tier 5-ig bezárólag és a Texast néztem ki.Esetleg a Marblehedet.A kapitanya(majd egyszer) jól jönne a Clevellandbe,amit úgy tudom elég jól használható.
Magasabb tierben nem akarok vásárolni mert elég kopcsó vagyok még,és elég nekem az alsóbb szint is.
Jók ezek a hajók,vagy volna más ötlet?

Marblehead,egy kis város New England-ben.
Maga a hajó,egy prémium Omaha.Gyors és pontos lövegekkel. A hajó karakterisztikája teljesen megegyezik vele.igazi gerilla harcos,megvan a potenciálja,hogy hamar odébb tudj állni,ha szorul a hurok.Mondjuk én pluszban ráteszek egy Sierra-Mike zászlót,ami dob egy kicsit még a sebeségen.Kicsit fejlettebb kapitánnyal,már nagyon szép köröket lehet menni vele.Magam is a Cleveland kapitányát húzom benne.Aránylag kevés van a játékban belőle,sokan alá is becsülik,pedig nem kéne.Komoly meglepetést tud okozni a hadizsákmány torpedója ;-) a maga 8km.-es lőtávjával.Csatánként 4-10 gyújtása is van.Én szinte kizárólag HE-vel használom.A low-tier Atlantája.Kicsit sem bántam meg,mondjuk én féláron vettem.75% win rate,35600 átlag sebzés a statom vele.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja Mcarthur73 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, deaxus

Több
6 éve 10 hónapja #48247 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

deaxus írta: Most kezdtem a játékot,és még nincs tier4- hajóm.Asszem az a feltétele a küldiknek.

Két hétig megy a küldi, addig simán tudsz 4-5ös hajókat kihúzni, ahogy előttem is írták, 10-20 csata és meg is vannak

Több
6 éve 10 hónapja #48250 Írta: deaxus
deaxus válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Oké,hogy ne vegyek prémhajót,de költeni szeretnék.Most van leárazás és szeretnék venni valamit.
Azt nem akarom,hogy mellényúljak a vásárláskor.Egy olyan hajóra adjam ki a pénzem,ami nem lesz csalódás(általánosan szólva).
Mint pl a wot-ban az at15 vagy a chi nu kai tök rossz tankok,de megvehetők.Valami Rudy vagy Cromwell Berlin féle hajót vennék.

A hajónévelírásért bocsi,fejből ment.

Több
6 éve 10 hónapja #48251 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Vegyél dublont, aztán később azt elköltheted prém hajóra vagy előfizetésre is.

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #48253 Írta: Mcarthur73
Mcarthur73 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Vegyél Július Cézárt.Azt dicsérik.és jelentősen könnyebb játszani vele mint cirkálóval.
Dunkirk is jól hoz,de speciálisabb vele a játék ,mint bármely másabb BB-vel.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja Mcarthur73 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: deaxus

Oldalmegjelenítési idő: 0.282 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.