Német csatahajók

Több
7 éve 11 hónapja #29835 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Én valamiért nem érzek rá, átlagban 40-50k jön össze, jó, volt már 90k sebzésem ,de az bukta volt, a végén egy tirpitz egy bismarck és egy stock nagato lövöldözgetett, ami ellen sokra nem mentem, mert a tirpitz volt közelebb hozzám.
Jó, kell még pár xp bismarckhoz, csak 60k vagy mennyi van rajta most, addig vagy ráérzek, vagy átugrom. Valahogy zavarni szokott, hogy 15 km felett vagy beadja a találatot, vagy csak a halakat lövöm ki a célpont körül (mikor a célzást nem szúrom el)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 11 hónapja #29840 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Grievous írta: Valahogy zavarni szokott, hogy 15 km felett vagy beadja a találatot, vagy csak a halakat lövöm ki a célpont körül (mikor a célzást nem szúrom el)

Bismarck szerintem rosszabb e téren mint az elődje.

Több
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #29886 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Micsoda üdítő váltás a kis Kaiser a Corolado után :) Eddig 13 csatát mentem vele majdnem 77%os győzelmi rátával, az átlagsebzésem is ezzel a legjobb szinte. (Colorado-val nem bírtam értékelhető kört menni, NM-val azért közben becsúszott egykét jó meccs). Jobban tetszik, mint a Wyoming az amcsi vonalon ;)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 11 hónapja chapo990 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: metalrobi

Több
7 éve 11 hónapja #29898 Írta: metalrobi
metalrobi válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Én előtte cirkálóztam, japán, német és orosz ágon. Amióta elkezdtem a német BB ágat csak azzal megyek, ha véletlenül beüt valami, akkor japán cirkáló, a többi egyelőre a sufniba került :)
A rombolókra leszek még kíváncsi....

Több
7 éve 11 hónapja #29904 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Német csatahajók
En is ratapadtam a nemet BB agra. A Konig a tengerek fenevada tier 5-ben. :lol: A Tirptitzben most gozerovel huzom a kapitanyt, hogy a fejlesztos ag minel elobb megkapja az 5-os -60% dispersion of secondaries skillt. A Tirpitz sajat kapitanyat meg sok tanakodas utan Jack of all trade-re fogom kioktatni. Ugy erzem az az a skill, ami nagyon sokszor eletmento lenne (tuz, elarasztas, hp toltes). Igy lesz 2 kapitany is ra, lehet tesztelni a kozel harcot 7 km-re, meg a Bismarckkal terrorizalni a nepeket 10 km-rol. A G. Kurfurst el se birom kepzelni mit fog lerendezni... :cheer:

Több
7 éve 11 hónapja #29924 Írta: metalrobi
metalrobi válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Én a másodlagosakra helyezem a hangsúlyt, nagyon hasznos, ha tűzoltásra elnyomja az ellen BB a javítót, így a torpedók után nagyot szív :).
Általában gyújtás után torpedózom az ellent, vagy ha forgatni akarok rajta, akkor terelőként picit hátrébb célzok, hogy ne forduljon velem szembe.
Tavasszal volt egy Myoko vs Myoko meccsem, ahol rádöbbentem, hogy mennyire megéri szembe menni az ellennel és kevesebb löveggel oldalba lőni. Max HP-ról kiszedtem, míg ő 8-10k sebzést tudott csak belőni.
Nem vagyok nagy gamer, így gyűjtögetem a tapasztalatokat :D
Egyébként 4-6-ig (plusz 8-ason a Tirpitz) úgy látom, hogy a német BB a legjobb, 1v1 harcban többnyire a másik merült. BB-k ellen sokszor próbálom is kikényszeríteni a közelharcot.

Oldalmegjelenítési idő: 0.273 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.