- Köszönetek: 63
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
metalrobi írta: Tavasszal volt egy Myoko vs Myoko meccsem, ahol rádöbbentem, hogy mennyire megéri szembe menni az ellennel és kevesebb löveggel oldalba lőni. Max HP-ról kiszedtem, míg ő 8-10k sebzést tudott csak belőni.
.
metalrobi írta: Én a másodlagosakra helyezem a hangsúlyt, nagyon hasznos, ha tűzoltásra elnyomja az ellen BB a javítót, így a torpedók után nagyot szív .
Általában gyújtás után torpedózom az ellent, vagy ha forgatni akarok rajta, akkor terelőként picit hátrébb célzok, hogy ne forduljon velem szembe.
Tavasszal volt egy Myoko vs Myoko meccsem, ahol rádöbbentem, hogy mennyire megéri szembe menni az ellennel és kevesebb löveggel oldalba lőni. Max HP-ról kiszedtem, míg ő 8-10k sebzést tudott csak belőni.
Nem vagyok nagy gamer, így gyűjtögetem a tapasztalatokat
Egyébként 4-6-ig (plusz 8-ason a Tirpitz) úgy látom, hogy a német BB a legjobb, 1v1 harcban többnyire a másik merült. BB-k ellen sokszor próbálom is kikényszeríteni a közelharcot.
llw99 írta: Kezdem egyre jobban megszeretni...igaz a motor/meghajtás és az ágyúkaliber fejlesztés még hiányzik róla...bár az elődje sem kutya...
Szegény Iowa amikor elindult ellenem elrontotta a manőverezést és beleállt oldalt mutatva a szigetbe. Igaz kicsit szerencsésen, az első sortözemmel ekkor kapott egy 4x-es citadellát...második körben elrontottam a célzást,igy alig sebződött,de a harmadik körben már süllyedt az ami 9-es nagyvas
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.