Német csatahajók

Több
7 éve 11 hónapja #29926 Írta: metalrobi
metalrobi válaszolt a következő témában: Német csatahajók
A König tényleg fenevad. Most nézem, hogy 7 killel tartja nálam a rekordot :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 11 hónapja #29936 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német csatahajók

metalrobi írta: Tavasszal volt egy Myoko vs Myoko meccsem, ahol rádöbbentem, hogy mennyire megéri szembe menni az ellennel és kevesebb löveggel oldalba lőni. Max HP-ról kiszedtem, míg ő 8-10k sebzést tudott csak belőni.
.

én is szoktam alkalmazni, főleg az olyan cirkálóknál, ahol főleg elöl van a tűzerő (érdekes, hogy ilyen szempontból a Roon más stílust igényel). persze még mindig elkövetem azt a hibát, hogy így szembe támadva kilövöm a másikat, de belefutok egy kisebb csoportba, ahol választhatok, vagy túl közel megyek és úgy nyírnak ki, vagy megfordulok, de a 2-3 ellenből egy úgyis mosolyogva kap az alkalmon :) ilyenkor nyilván az a jó, ha van társ/több a közelben és fedeznek... ez ugye csapattól függően nem mindig jön össze...

Több
7 éve 11 hónapja #29939 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Német csatahajók

metalrobi írta: Én a másodlagosakra helyezem a hangsúlyt, nagyon hasznos, ha tűzoltásra elnyomja az ellen BB a javítót, így a torpedók után nagyot szív :).
Általában gyújtás után torpedózom az ellent, vagy ha forgatni akarok rajta, akkor terelőként picit hátrébb célzok, hogy ne forduljon velem szembe.
Tavasszal volt egy Myoko vs Myoko meccsem, ahol rádöbbentem, hogy mennyire megéri szembe menni az ellennel és kevesebb löveggel oldalba lőni. Max HP-ról kiszedtem, míg ő 8-10k sebzést tudott csak belőni.
Nem vagyok nagy gamer, így gyűjtögetem a tapasztalatokat :D
Egyébként 4-6-ig (plusz 8-ason a Tirpitz) úgy látom, hogy a német BB a legjobb, 1v1 harcban többnyire a másik merült. BB-k ellen sokszor próbálom is kikényszeríteni a közelharcot.

Ja en is igy csinalom, a Tirpitznek van sajat kapitanya (Jack of all trade) meg bele tudom majd rakni a Bismarck ag kapitanyat is (Manual Fire Control for Secondary Armament ). ;)

Több
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #29976 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Kezdem egyre jobban megszeretni...igaz a motor/meghajtás és az ágyúkaliber fejlesztés még hiányzik róla...bár az elődje sem kutya... :)

Szegény Iowa amikor elindult ellenem elrontotta a manőverezést és beleállt oldalt mutatva a szigetbe. Igaz kicsit szerencsésen, az első sortözemmel ekkor kapott egy 4x-es citadellát...második körben elrontottam a célzást,igy alig sebződött,de a harmadik körben már süllyedt az ami 9-es nagyvas :)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 11 hónapja llw99 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma, Szete58, Mydgard

Több
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #29996 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Német csatahajók

llw99 írta: Kezdem egyre jobban megszeretni...igaz a motor/meghajtás és az ágyúkaliber fejlesztés még hiányzik róla...bár az elődje sem kutya... :)

Szegény Iowa amikor elindult ellenem elrontotta a manőverezést és beleállt oldalt mutatva a szigetbe. Igaz kicsit szerencsésen, az első sortözemmel ekkor kapott egy 4x-es citadellát...második körben elrontottam a célzást,igy alig sebződött,de a harmadik körben már süllyedt az ami 9-es nagyvas :)

Fincsi lesz, nyami. :cheer:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 11 hónapja Mydgard által.

Több
7 éve 11 hónapja #30005 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Bismarck amúgy jobban páncélozott, mint a Tirpitz? Tirpitznek elég sokszor lövök citadellát, de a testvérhajónak nem rémlik, hogy lőttem volna eddig.

Tegnap meg Yamatoval lőttem egy citadellát a 9-es német bb-nek, ha minden igaz és nem csalt a szemem Xd
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.361 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.