Német csatahajók

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #26219 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Helló Doki!

Nekem is ez a gondom...! Én is ilyen köröket "gurulok". És tök mindegy, hogy T5-ben vagy T7 ben játszom.
Nekem kicsit felemás érzéseim vannak ezzel a hajóval. (Vagy inkább a WG-vel)

Nem igazán tudok rájönni, hogy hogyan kell használni az ágyúját ahhoz, hogy biztosan jó sebzéseket tudjak kiosztani. Én kicsit kiszámíthatatlannak érzem ilyen szempontból. :unsure:

Néha egy T4-es cirkálóról is pattanok, néha pedig egy Coloradonak is befigyel a citadella olyan szögből, hogy csak pislogok, :blink: ugyanakkor egy Myogi is pattint, ha kicsit is szögben áll...
Most akkor mi van...? Hogy is van ez...? :huh: :sick:

De amit viszont élvezetessé teszi az az, hogy jó pontosak a lövegek. (Igazi cirkáló vadász...)

Tehát én azt mondom, hogy T7-ben szerintem ez egy jó eredmény egy T5-ös "fossal"!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hónapja #26221 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Német csatahajók

zstorok75 írta: Helló Doki!

Nekem is ez a gondom...! Én is ilyen köröket "gurulok". És tök mindegy, hogy T5-ben vagy T7 ben játszom.
Nekem kicsit felemás érzéseim vannak ezzel a hajóval. (Vagy inkább a WG-vel)

Nem igazán tudok rájönni, hogy hogyan kell használni az ágyúját ahhoz, hogy biztosan jó sebzéseket tudjak kiosztani. Én kicsit kiszámíthatatlannak érzem ilyen szempontból. :unsure:

Néha egy T4-es cirkálóról is pattanok, néha pedig egy Coloradonak is befigyel a citadella olyan szögből, hogy csak pislogok, :blink: ugyanakkor egy Myogi is pattint, ha kicsit is szögben áll...
Most akkor mi van...? Hogy is van ez...? :huh: :sick:

De amit viszont élvezetessé teszi az az, hogy jó pontosak a lövegek. (Igazi cirkáló vadász...)

Tehát én azt mondom, hogy T7-ben szerintem ez egy jó eredmény egy T5-ös "fossal"!

Szia Zsolt!

Nem tudom... éna magát a hajót szeretem. Szerintem a lövegek is rendben vannak. A gondom az RNG-vel van, ami ezt és persze a WOT-ot is meghatározza. Sajnos ezzel együtt kell élnünk. :(
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99, DragonZ

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #26253 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Miután mentem egy König meccset és leszoroztam pár hajót, észrevettem, hogy el tudom adni. Ment is. Hát, Bayernnel kb úgy vagyok, mint Königgel, csak elég közelről pontos, meg első meccsen alap lőtávval mentem. 15km. Holy, 16.6 se jobb. Kifreeztem, megvettem, de a 2 meccs...

Ilyen sebzéssel 2.?! Te jézus, csapat mit tett? A medál ennyi xp bónuszt nem adhatott

2 dd bázis felé ment, nem vagyok dd gyilkos, így nem mentem, de senki más se ment...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja Grievous által.

Több
8 éve 2 hónapja #26255 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Végső hajótesttel kap még egy mérföld lőtávot, nyugi ;)
S szórás csökkentőt fel kell tenni neki, s lehet élvezni a 380mmes sortüzeket, a csatahajó citadellákat, stb B)

Több
8 éve 2 hónapja #26263 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Német csatahajók

leopardusz írta: ... s lehet élvezni a 380mmes sortüzeket, a csatahajó citadellákat, stb B)

Amit benyelsz vagy amit kiosztasz? :blink: :P

Grievous!

Mint a mellékelt kép is bizonyítja, nem sok mindent!
Az 2-2 kilőtt rombi és cirkáló... Hát nem vitték túlzásba! :huh:
(Csak a puhábbját, hogy ne fájjon annyira... :evil: )

De legalább a halálukkal adtak időt neked a sok sebzésre... :blush: :evil:

Több
8 éve 2 hónapja #26271 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Elvileg fent van :cheer:

Hát ja, első csatánál a többség elment wotos lemminget játszani, habár az ellenből kicsit több volt :silly:

Oldalmegjelenítési idő: 0.304 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.