Német csatahajók

Több
8 éve 2 hónapja #25892 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Picit sikerült sebezni

A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Szete58, Doktoruur, BigaC

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hónapja #25915 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Szép búcsú a Nassau hajótól. A statok nem annyira jók, de egy baromira fordulatos és élvezetes csata volt. :) A hajó tetszett, 46k átlag sebzéssel zárt. Kellemes csalódás volt, főleg ezen a szinten.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 2 hónapja #26006 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Kezdem árteni miért dicsérték a Bayernt wowreplays.com/Replay/16319

Több
8 éve 2 hónapja #26045 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Még csak a Könignél vagyok...

...de ezzel elvagyok egy darabig. A középjátékban kaptam hideget-meleget, hogy miért hagytam ott két foglalókört is félúton, de a végjátékra elcsendesedtek a népek. :)

Minden jó, hajó a vége! :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, James Onedin, vcsaba1968, Doktoruur, BigaC

Több
8 éve 2 hónapja #26046 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Szete58 írta: Még csak a Könignél vagyok...

...de ezzel elvagyok egy darabig. A középjátékban kaptam hideget-meleget, hogy miért hagytam ott két foglalókört is félúton, de a végjátékra elcsendesedtek a népek. :)

Minden jó, hajó a vége! :)

Nagyon szép kör Szete bátyó! :) Pont kérdezni akartam, hogy milyen a hajó (mivel közeledek felé), de látom elég jó. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #26048 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Köszönöm, Doki! Ez a második meccsem vele, az első bukó volt, de élveztem azt is. Az is igaz viszont, hogy én többnyire nem vonom fel türelmetlenül a horgonyt mindaddig, amíg a hajó nem fullos, és nincs minden modul ráaggatva. A Königemen pedig csak az átképzett kapitány nem fullos még. Jó hajó ez, na, és a saját tierjében csatadöntő tud lenni. Pontos, aránylag gyorsan tölt, és fordulékony is... mondjuk az ellen hordozóinak torpedóvetői most nem voltak a topon. Folyamatosan kaptam a torpedóvető gépek támadásait, de mindösszesen csak egy találatot tudtak bevinni – OK, a végén kapkodtak már nagyon. Top hajóként támadóhajó, az ember tudja a saját játékát játszani vele, nem szorul a csapatra. Ebben a pillanatban a legerősebb t5-ös csatahajónak gondolom.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, vcsaba1968, Doktoruur

Oldalmegjelenítési idő: 0.282 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.