Német csatahajók

Több
8 éve 2 hónapja #26112 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Az anyájába,nem akart meghalni.... :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hónapja #26121 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Német csatahajók

PzPuma írta: Na végre, Bismarck úr elkezdte adni :cheer: :

Jó 20 csatáig nem igazán találtuk a összhangot de most már kezdünk összecsiszolódni.

Kicsit off,mert a Tirpitz prémium,de testvérek.PzPuma:megint tőled tanultam.A Tirpitz full másodlagosan:Egy Iowa,és egy North Carolina bánta...: kepfeltoltes.hu/160911/shot-16.09.11_13....kepfeltoltes.hu_.jpg
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma, Szete58

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #26125 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Üdv Mindenkinek!

Két bajom van az eddigi német csatahajókkal. Egyik, hogy a páncéljuk nem annyira effective mint ahogy a WG propagálta, a másik, hogy picit gyengének érzem az ágyúikat.
Az átütésük is eléggé halvány, valamint ha át is megy, nagyon kicsiket sebez. Viszont, jó pontosak (Mármint a Königé, mert a Kaiseré mint az ökör hu...ás... :blink: ).
De a Königet valószínű megtartom a KONGO mellé a következők miatt. (mondjuk ez pont egy T7-es csata volt)

Bár kiemelkedöt még nem sikerült mennem vele, de ilyen többször előfordul...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Doktoruur

Több
8 éve 2 hónapja #26139 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Német csatahajók
A König egy bizarr csatahajó, erősen játékos orientált, és jó kezekben nagyon nagyon gyilkos dög. Itt buktunk, a csapat hülyeségét nehéz ellensúlyozni, de megpróbáltam, és majdnem...... a pontok kiegyenlítettek voltak, de az ellen sorba betolta a cap-et, egy hajót kellett volna kilőnöm és nyerünk... de ő ügyesen elkotort előlem egy sziget mögé (igaz addig kapott anyait-apait), pedig amúgy hp fölényben volt... hiába kértem, hogy vívjunk meg, nem vállalta be :evil:

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, James Onedin

Több
8 éve 2 hónapja #26145 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Jelenleg én is a Königgel haladok előre. Problémám nincsen vele, viszont aki kicsit tapasztaltabb az segíthetne nekem. Csupán arról lenne szó hogy nem sikerült még kitapasztalnom hogy hova érdemes lőni vele ha ellenséges csatahajóról van szó. Legtöbbször jó messze van a célpont, és hiába célzok a vízvonal környékére, egyszerűen lepattan, vagy becsapódik a fedélzetbe. Egyszer kétszer fordult csak elő hogy sikerült citadellát adnom az ellenfélnek, viszont akkor jó közel voltam. Közelről általában robbanóval lövök, persze attól függően hogy miképp helyezkedik az ellenfél.

Több
8 éve 2 hónapja #26160 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Német csatahajók
A Könignek jó páncélja van, de ez akkor működik, ha beforgatod, na és nem árt a +hp feltöltés :whistle: szüksége lesz rá. A Könignek gyorsan röppenek a lövedékei, ha ráéreztek, akkor adjatok nekik. Általában AP-val lövök, de azért néha mehet a robbanó is.

Játék stílus, majdnem full amerikai, a lőtávod miatt be kell másznod az ellen arcába, ha megnézed a képeket, látni fogod, hogy a másodlagos lövegek is keményen verekedtek. Szóval sokszor ennyire bele kell mászni az ellen arcába.
Szóval, kb.. ez jellemző a németekre.....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.274 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.