Német csatahajók

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #26636 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Szép csaták esnek a Bayern-el, jó hajó ez B) . Ami érdekes, a szemben álló Bismarckkal tűzpárbajoztam mig vége lett a meccsnek, kb harmad hpval fejeztem be, mig a nagy 8as Bismarckról a stat szerint leszedtem 70.000 hp-t... :evil: :lol: , 10 kmen zajlott a móka, szóval a másodlagosai is percekig engem lőttek, ennek ellenére háromszor annyit sebeztem a 6ossal a 8asba, mint ő belém... :woohoo:
Igaz h okoztam 8 tüzet rajta meg 35000 égést de akkor is :P . Szerintem érdemes a nagyobb szintű csatahajók ellen simán HEt használni, főleg ha nem mutatja az oldalát, mert a HE nem pattog, szinte mindegyik sebez, s nagy eséllyel tüzet is gyújt.

Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR, Szete58, DragonZ

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #26643 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Bayernem nincs még ugyan, de ezután még jobban kell... :)
A Bismarckkal azért csak óvatosan... ha KZolit látod benne ülni, inkább ne huzakodjál vele. :)
Nekem a testvérhajója van meg, nos, a ma reggeli meccsemen belém kötött egy Bayern, fullos volt, nekem alig több, mint 33K HP-m csak, három laza pofonváltás után 31K HP-m volt, neki ugrott a kétharmada kb., csak sajna lejárt az idő, pedig épp kezdtem volna belemelegedni a bunyóba...
Az, hogy a nagyobbakra HE-vel lövöldözöl, az biza helyes, ha a nagycsoportosok közé terelnek be a homokoZoo-ba, egyből töltöm magam is. :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hónapja Szete58 által.

Több
8 éve 2 hónapja #26645 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Miket nem írs te rólam nem vagyok én profi csak esetenként szerencsés :) De most hogy írtad megyek is egyet vele megnézem hogy muzsikál. :unsure:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 2 hónapja #26646 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Nemcsak a bátraké a szerencse, hanem a körültekintő és óvatos duhaj kapitányoké is. Hajóztam én már a Bismarckod kísérete és védőőrizete alatt, úgyhogy nem a vak óceánba beszélek. :) :cheer: :lol: :silly:

Több
8 éve 2 hónapja #26647 Írta: Kzoli
Mentem vele egyet bukó csata volt de 99.279 DMg azt azért hozta. Jó kis hajó pöpecül lehet irányítani.

Több
8 éve 2 hónapja #26648 Írta: Kzoli
Na eltalálok ezt azt a díszleten kívül is ez valóban igaz.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.274 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.