Német csatahajók

Több
9 éve 1 hónapja #6670 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Nekem a Fullmetal Alchemist ugrik be a piros szín és jelek miatt :)
Ez csak egy festés, ha valakinek így tetszik akkor használja, szerintem ezzel nem sért meg senkit és semmit, pláne, hogy csak ő látja..
Az álcafestésnek mindenhol van értelme, más kérdés, hogy a vizen nem rejteni akarják a hajót, hanem megtéveszteni vele. Merre megy, milyen gyorsan.. Valamelyikre isérlet képpen még plusz "orrokat" is szereltek, hogy azok is törjék a vizet, megnehezítve a célzásukat.
Azt hiszem az amcsik kisérleteztek ezzel sokat. Egy ilyen festett, mindenhol töri a vizet ladikot csak akkor sikerült a tesztben sokadikra kilőni, amikor egyenletesen, egyenes vonalban haladt. Amikor össze-vissza cikázott meg változtatta a sebességét egyszer sem. Volt olyan dudorja is ami akkor csinált nagy hullámokat amikor lassan ment ezért soha nem tudták besaccolni a sebességét. De mivel ez csak vizuális célzásnál működött befejezték az egész projektet..

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #6678 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Nekem a britek jutnak eszembe, erről a festésről. Jó pár hajót befestettek (ha már autókat festettek rózsaszínre Észak-Afrikában :silly: ). Tengeralattjárók ellen jók voltak.
FMA? Jó régen láttam, az újabb szériát nem is néztem :blush: Japán japán, sok közös lehetne a kettőben :evil:

Több
9 éve 1 hónapja #6691 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
A háború alatt volt pár érdekes terepszínű festés (a japcsi hordozók némelyikéről találtam képet, többet zöldes árnyalatú álcázással láttak el, de inkább szögletes, geometriai mintázattal). Ami a legjobban tetszik nekem, azzal az angolok kísérleteztek, ami nem is igazán az álcázást szolgálta,hanem a becélzást nehezítette.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 1 hónapja #6693 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Német csatahajók
a valóságban nem is volt értelme hajókon efféle álcának, lévén h ott a spotrendszer másképp működik :lol:
Ahogy mondod, a távolság bemérést, becélzást nehezitették azokkal a függőleges, ferde mintázatú festésekkel.Gondolom kb ugy müködött, mind az optikai csalódások, csalások.

www.google.ro/search?q=optikai+csalodas&...rc=lKUL8LwukxOxaM%3A

Több
9 éve 1 hónapja #6697 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Mint manapság az új autókon, amiket elküldenek tesztpályákra és festésekkel, meg mindenféle ráaggatott elemekkel próbálják elleplezni a majdani valós kinézetét a spotter fotósok elől. A tengeren meg amúgy is, a hajó füstjét, vagy levegőből a hajó nyomvonalát hamarabb észrevették, mint magát a hajótestet :)

• durmi777
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #9020 Írta: durmi777
durmi777 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Sziasztok!Tud-e valaki a német csatahajó ág megjelenéséről?Esetleg Karácsonyra?

Oldalmegjelenítési idő: 0.247 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.