Német csatahajók

Több
9 éve 4 hónapja #9062 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Ezek mind szép hajók :) De én jobban szeretem a valós, ténylegesen megépülteket :)
A háború végi tervek már egyre inkább a megalománi felé ment, mint a tényleges használhatóság felé. A német ág mellett az esetleges angol hajókat várom (Prince of Wales, Nelson pl.), de a franciáknak, olaszoknak is voltak szép hajóik.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #9068 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Mindenki várj a német hajókat, habár nekem a tankok és Bismarck az, ami eszembe jut elsőnek, de olvasom, hogy van még 1-2 csatahajó osztály :silly:

Tirpitznek mi a gyenge pontja? Nagatoval, ha megyek és Tirpitz van ellenem, mostanában a célkeresztet se viszem r, mert AP-val nem sebzem, HE-vel meg nem sokra megyek, főleg akkor, mikor engem lő a minimálisan nagyobb lőtávolsága okán (úgy rémlik, hogy nagyobb)

Több
9 éve 4 hónapja #9070 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Grievous írta: Mindenki várj a német hajókat, habár nekem a tankok és Bismarck az, ami eszembe jut elsőnek, de olvasom, hogy van még 1-2 csatahajó osztály :silly:

Tirpitznek mi a gyenge pontja? Nagatoval, ha megyek és Tirpitz van ellenem, mostanában a célkeresztet se viszem r, mert AP-val nem sebzem, HE-vel meg nem sokra megyek, főleg akkor, mikor engem lő a minimálisan nagyobb lőtávolsága okán (úgy rémlik, hogy nagyobb)

nagyobb. He-vel lövöm a Tirpitzet, mert a páncélja brutális.
cserébe kisebb kaliberű ágyúja van, illetve úgynézem a német faji sajátosság, a légvédelem totális hiánya...

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #9076 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Kisebb kaliber=nagyobb átütés.
Nekem nem tűnik fel a légvédelem hiánya... nem rosszak azok a gépágyúk, és ott van a Messer-hidroplán is... kísértem már Észak-Karolinát úgy, hogy én adtam a légvédelmét.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja Szete58 által.

Több
9 éve 4 hónapja #9092 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Hát a Montana is papír hajó :) Kellett egy ellenfél a Yamato-nak :)

A Tirpitz erős légvédelembe is :) Nekem a két kapitányi képességel egy másik Tirpitz-hez képest +11 az AA-m.

Gyenge pontja nem nagyon van. Max a túlerő :) Jól fordul :) Ha megint csak rajta van a kapitányi képesség akkor a torpedókat is jól látja.

Érdemes Jactor tanácsait elfogadni hogy mit tegyen rá az ember és akkor nagyon komoly kis géppé tud válni. A torpedóvetőket érdemes lehet célozni mert azok mondjuk hamar megtudnak halni.

De összeségében mind range mind close combat-ban megállja a helyét. Amagival nem nagyon szoktama közelébe menni :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 4 hónapja #9093 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Ha úgy vesszük, az Amagi is félig-meddig papírhajó :) Megépülni megépült, csak épp Akagi néven vált híressé :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.262 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.