Német csatahajók

Több
8 éve 11 hónapja #9094 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Ide nekem a Bismarck-ot :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9097 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Nasgotrah írta: A Tirpitz erős légvédelembe is :) Nekem a két kapitányi képességel egy másik Tirpitz-hez képest +11 az AA-m.

Ma a második csatában a CV kapásból kipécézett... két bombázó- és két torpedóvető raj támadott... kigyújtottak (egy égés), majd két torpedót nem tudtam kimanőverezni. A vízbetörést reteszeltem, szivattyúztam-oltottam-javítottam, sérültem kevesebb mint háromezret, alig öt százalékot. Öt repülőgépet szedtem le... a CV a mecsen nem küldött több gépet a közelembe... :)

Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Szete58 által.

Több
8 éve 11 hónapja #9118 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Nasgotrah írta: A Tirpitz erős légvédelembe is :) Nekem a két kapitányi képességel egy másik Tirpitz-hez képest +11 az AA-m.

Gyenge pontja nem nagyon van.

meg a légvédelem totális hiánya, bár valóban mióta van rajta vadász, sokat javult a dolog...
és igen, nem kívánlak cáfolni, kapitány skillel az olyan Tirpitzhez képest akinek nincs, ahhoz képest a tiednek sokkal jobb.
de ha maradunk a száraz statisztikánál, akkor

N.Carolina, 78
Amagi 54
Colorado 53
Nagato 46
Tirpitz, 42
N Mexiko 37
Fuso 33

N.Orleans, 50
Atago 41
Hipper 40
Mogami 38

a Tirpitz légvédelme remekül elsőosztályúan működik bármely tier6, illetve stock tier7 CV ellen :)
illetve nagyon gyenge a tier7 nem stock, es pontosan 0 % hatékonyságú a tier8 repülők ellen, ezen azt értem, hogy 8-12 támadó repülőből 1, max 2 lelövése nem oszt nem szoroz. de a 2 tier8 ellen szerintem elég illuzórikus...

Több
8 éve 11 hónapja #9130 Írta: Szete58
Szerinted.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9141 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Szete58 írta: Szerinted.

igen, szerintem :)

de ritkán megyek Tirpitzzel,amikor igen, akkor meg hatos CV-k jonnek, egy gyonyoruen mukodik a légvédelem.

csak tudod nekem van Lexington is, meg Shokaku is volt, igaz mar elég régen :)
és azok ellen a Tirpitznek annyi esélye van, hogy megy a cirkáló mellett aki bezavar, vagy meg a NC mellett aki lelövi a gépeimet a fenébe.
szigorúan tier8 CV oldalról nézve a Tirpitz légvédelme gyengébb mint a japánoké, pedig azokon is jelképes van csak...

no, most utananeztem :) 76 meccsem van a Tirpitzzel, jóval kevesebb mint neked. ugyanakkor 700 meccsem van Cv-vel, és ebbol 570 olyan, amelyikben találkozhattam vele elviekben CV oldalról.
és nekem Shokakum volt már akkor is, mikor az átlag nyolcas meccs úgy nézett ki, 8-8 Tirpitz mindkét oldalon, mondjuk azt hogy 200+ Tirpitzet próbáltam már lebombázni, és a siker soha nem múlott azon, hogy szerencsétlen flakvierling lőtt-e vagy sem... :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja vonKurz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9143 Írta: Szete58
Szerencsémre eddig még nem jöttél ellenem. :)

Ritkán megyek CV-vel, de ha igen, azt nézem csak, hogy az ellen csatahajója egyedül kóricál-e... ha igen, mennek a bombázók és a torpedóvetők, ha jól muzsikál az ellen, akkor megy a második hullám is... hogy milyen nemzetiségű és típusú a hajó, nos, azt nem szoktam nézni... láma vagyok, no... vagy csak fatalista, vagy mindkettő. :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Szete58 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.251 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.