- Köszönetek: 219
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
zstorok75 írta: Először is köszönöm mindenkinek a tanácsot.
Krisztian írta:
„Reggel volt egy jó csatám NC-vel, 6-an voltunk összesen, velem egy Mogami és egy Zao, odaát egy Gearing egy Ibuki és tán egy 8-as japán cirkáló. Kicsit paráztam sima bukó, tekintve domination volt, d a Zao lerendezte a Gearinget, a másik cirkáló meg segített időben észrevenni a cirkálók torpedóit, felmostuk velük a térképet pillanatok alatt, …”
De mit csináltatok annyi vízzel? Hová öntötted? A tengerbe?
Kedves Jacktor!
Azt írtad, hogy kizárólag AP-t használjak. Észrevételem alapján csatahajóval, HE-vel is gyönyörűen lehet citadellát lőni egy oldalát mutató cirkálónak. Bár lehet, hogy ez csak a kisebb tierben működik, később már egyáltalán. Persze hozzáteszem, hogy ha csatahajóval játszom, akkor csatahajók és cirkálók ellen én is szinte mindig AP-t használok.
Viszont én mérgezett egerekhez és gyúródeszkához, amikor csak tehetem, szinte mindig HE-t. A Miki egér azt hiszem, nem szorul magyarázatra, de a gyúródeszka úgy tudom, hogy amíg ég, nem tud repülőt indítani és fogadni. Igaz ez?
Illetve, ha jól tudom anyahajók nem rendelkeznek olyan citadellával mint a csatahajók/cirkálók, így ellenük hatásosabb a HE.
Bár nem igazán próbáltam egyszer sem gyúródeszkát AP-val tésztaszűrővé alakítani, de HE-vel elég gyorsan merülő szenet lehet készíteni belőle.
Köszönöm.
Ok nem nerfeltek,nevezzük kiegyensulyozásnak .Mindenesetre mostanság feltünöen kevés citadelt lövök csatahajoknak az elmult két napban pontosan 0-át,bizonyára rossz helyre lövök.Jacktor írta: Maradjunk annyiban hogy a Tirpitz rohadt op és a WG 1000% hogy az ilyen sírások miatt nem nerfelte a pontosságokat.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.