Bár közel sem vagyok félisten, de azért megpróbálok segíteni.
Kezdeném azzal, hogy nem lenne jobb az EU szerveren játszanod, mint az Ázsiain? Csak azért, mert talán jobb lenne a ping pl. Az sosem baj, ha nem szaggat be a játék, vagy csak ritkán van lagg.
Megnéztem a statisztikád. Pl a Wyoming átlag sebzése nem is rossz. A legjobb eredményed vele 77k, ami meg nagyon jó szerintem. Szóval összességében nem rosszak a statjaid csatahajóval.
A pontosság növelő modult én a japán csatahajókon használom, az amcsin a messzebb lövést preferálom. Ami fontos, hogy miután lőttél, fordulj is. De ezt írtad. Nem kötelező teljesen profilba állnod, hogy minden ágyúval lőhess! Úgy állj be, hogy mindegyikkel tudj lőni, viszont a lehető legkisebb felületet mutass nekik.
A közelség: fontos, hogy láss a pályán! Értem ezalatt azt, hogy hamarabb kezdj el fordulni (teljes kör)! Ha akkor próbálsz visszavonulni, mikor az ellenséges csatahajók már közel vannak, akkor már baj van. Mivel a tornyok lassan fordulnak, így te nem tudod viszonozni a tüzet. Cirkálóknál: én vagy nagyon közel engedem őket, vagy az ő lőtávolságukon kívülről lövöm őket. Közelről péppé lövöm őket, távolról meg nem tudnak visszalőni. Viszont ha nagyon közel engeded őket, akkor tudd, hogy ki tud torpedózni és ki nem! A másik, hogy ez 1!!! cirkálónál alkalmazom.
A csatahajókat szeretik lőni a cirkálók, mert viszonylag könnyen gyulladnak. Nos, amikor több cirkáló lő és már égek, akkor nem használom a javítást. Azért nem, mert hamar újra fogok égni. Ha majd 2 helyen égek, akkor oltok. De ez függ attól, hogy mennyi a HP-m és milyen a harci körülmény.
Ami kimaradt: teljes fordulásnál, amikor menekülnöd kell, a fenekedet mutasd az ellenfeleknek. Kevés találatot kapsz és főleg nem megy le a fél HP-d. Az ágyúkat fordítod, ha kell rögzíted (ctrl + X) és curikk. Amint megtették az ágyuk a kört, osztani az áldást, de akkor se fordulj oldalra teljesen. Ja igen! Előtte ne felejtsd el újra megnyomni a ctrl + X bill. parancsot.
U.i.: Ne felejtsd el, hogy minden csatában figyel az RNG Istene!
Hiába lősz jól, van, hogy ad, de van, hogy elvesz!
Remélem tudtam segíteni egy kicsit!
Üdv.
D.
Látom a Főnök megelőzött!