- Köszönetek: 75
Pedig de:)Bard9999 írta:
DeteCT0R írta: Alapbol minden csatahajon katapult scout van. Viszont atlehet tenni fighterre ha nem sajnalod a minusz lotavot.
Egyetlen egy csatahajón nem találkoztam olyan lehetőséggel, hogy a scout gépet le lehet cserélni fighterre. Olyan van, hogy aranyért sűrűbben lehet használni, de az is scout.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
solinari írta: Pedig de:)
Igaz. Nem vagyok gépnél fejből meg nem tudom hogy melyiket lehet meg azt sem te melyiknél jársz:)Bard9999 írta:
Lehet, hogy magasabb tierben van amelyiken át lehet tenni, ezt nem vitatom, mert nem néztem meg a testen. De nem minden csatahajón lehet átrakni.
Tehát ilyenkor nem árt azt se odaírni, hogy melyiken, hogy a kérdező ne keresgéljen feleslegesen és ne érezze magát totál .....nak.
solinari írta:
Igaz. Nem vagyok gépnél fejből meg nem tudom hogy melyiket lehet meg azt sem te melyiknél jársz:)Bard9999 írta:
Lehet, hogy magasabb tierben van amelyiken át lehet tenni, ezt nem vitatom, mert nem néztem meg a testen. De nem minden csatahajón lehet átrakni.
Tehát ilyenkor nem árt azt se odaírni, hogy melyiken, hogy a kérdező ne keresgéljen feleslegesen és ne érezze magát totál .....nak.
Bard9999 írta:
solinari írta:
Én Tier 6-nál járok a csatahajókból. Nem igazán rohanok felfelé, mert T 7 felett nem voltam elragadtatva a csatahajókkal a test szerveren.
James Onedin írta: Azért kérdeztem mert tegnap olyan csatában voltam,ahol a New Mexicoval én voltam a legkisebb hajó.A legnagyobbak pedig ha jól emlékszem tier 9-es hordozók voltak.Már az elején kaptam egy olyan torpedó sorozatot hogy nem tettem zsebre...Így el gondolkodtam azon hogy folytassam-e tovább a csatahajó vonalat.....
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.