Japán csatahajók

Több
8 éve 9 hónapja #14053 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Elszomorító hogy egy kis nehézség után már egyből aim bot után sírnak az emberek.

Meg lehet tanulni csatahajózni jól.

Lásd, Doki vidóit, Jacktor tanácsait. Szete úr elképzeléseit. Az enyémek túl sajátosak hogy ajánljam bárkinek is.

A csatahajókat nagyon meg kell szokni legalább 100 csata kell hogy az ember megismerje a szögeket sebbességet stb. nem 5-6 meccs után leírni a játék talán egyik legjobb hajóját.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #14054 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Erről jut eszembe, gyakorlatilag a csatahajóknak és/vagy CV-nek kéne megmondani, melyik szárny merre induljon.
Ehelyett gyakorlatilag az van, hogy a rombolók megindulnak, a csapat nagy része meg vakon követi őket azokba az irányokba (pedig lehet csak felderíteni akart arra).
A cirkálók oké fedezzék a rombolókat is, de nekik is elsősorban a csatahajók által belőtt irányokba kéne mozdulni.
Szóval nekem még ez a fájó pont a játékban, hogy sokszor nincs stratégia, erre a WG tehetne valami próbálkozást. Lehetne 10mp egy alap terv, ahol a legjobb képességű BB vagy CV javasol egy hozzávetőleges tervet, akár bejelölve a térképen.
Illetve a csata végén is bedobhatná a chatet, hogy a csata tanulságait még levonhassa a csapat!

Több
8 éve 9 hónapja #14055 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

PzPuma írta: A Fuso egy nagyon is jó csatahajó. ;)
A japán csatahajók nem közelharcra valók, mindenképp a távolsági harcot ajánlom. (persze nem 20 km (lőtáv)felett)
Lassúak a lövedékei ? :ohmy: szerintem elég jók/gyorsak az AP lövedékei.

Így igaz. De a Fusoval nyugodtan be lehet vállalni a közelharcot is, csak ne mutogassa az oldalát 1 pillanattal se tovább mint szükséges. Ha gondosan figyel arra, hogy amikor a másik lő szembe legyen, menni fog a közelharc is vele.
A lövedék nem lassú, de 15 km felett hajlamos a "hajómosásra", azaz körbe lövi a célt, még fullosan is. Meg kell szokni vele a távolsági harcot és akkor menni fog az. Egy rombolónak például 10-12 osztással kell elé célozni és ha nem vált irányt, vagy sebességet jó eséllyel megy a halakkal társalogni. :)

Több
8 éve 9 hónapja #14057 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nem sírtam én. Kipróbáltam, de le is szedtem, mert anélkül jobban ment. De itt valami nagyon nem stimmel. A Kongoval bőven 50% fölött volt a WR. A Fusoval 8 meccsből 2 győzelem. A Fusoval 10 %-kal kisebb a main battery hit ratio! Elfelejtettem talán célozni? A kettővel több toronyból kisebb a hit ratio? Hogy is van ez? Azt hiszem, hogy ezt jegelem egy kicsit, mert csak felbassza az idegeimet! Nem hiszem el, hogy egy tierrel feljebb ekkora profik vannak, hogy senkit nem lehet eltalálni.

Több
8 éve 9 hónapja #14058 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nem akarom leírni a Fusot, és nem is vagyok annyira kezdő csatahajóval, Több mint 200 csatát mentem csatahajókkal, 55% feletti WR-tel.

Több
8 éve 9 hónapja #14070 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
A WR-t szerintem ez esetben hiába nézed (bár le lehet hozni egy csatát jó játékkal) mert csapatfüggő(jó v retardáltak közzé rak) vagy azt hogy mennyi csatát mentél csatahajóval.
Minden hajó más, ki kell ismerni ! sokszor én is leírtam már az elején egy-egy hajót de hosszabb játék után már teljesen más volt a véleményem.
Igaz volt olyan is amit örültem hogy eladtam, túlléptem rajta. :lol:
Kongo, tier 5ös hajó, Fuso tier 6os, Kongo gyorsabb, pontosabb Fuson több lövegtorony van stb stb azaz különbözik a két hajó.
Találat, célzás... ha a RNG úgy akarja akkor 1 km-ről is körbelövöd az ellent szóval én az ilyenen nem aggódok(aggódnék) max dühöngök és emlegetem valakinek a felmenőjét. :cheer:
Ha nem megy a játék, pihentetni kell. ;) (ahogy írtad is)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.252 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.