Japán csatahajók

Több
8 éve 9 hónapja #13757 Írta: apacuka
apacuka válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Szete Úr!

GRatula! Nekem meg van mindkettő vérnyogós csajszi, de egyelőre se eladni, se legénységet fejleszteni nem jók(((sajna.
további kellemest))
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #13760 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Andrej72 írta: Ahogy néztem meglesz a free xp, hogy a Fuso-t "kihúzzam", ha meg tudom venni. Viszont addig kell még a Kongo-ba xp-t tenni, és credit-et gyűjteni. Most erre fókuszálok. A Fuso-nál az 1 millás slotba mit érdemes rakni? A New Mexico-nál a steering gear modification van nekem.

Szerintem ne tolj bele free-t! Max, ha nagyon nem bírod a kicsi lőtávot az elején (Fuso). Na akkor a B testre lökj egy adagot. De utána szépen fog termelni. Gyűjtögess inkább, mert fog az még kelleni később.... ;)

Az 1 millás felszerelés... Na ez jó kérdés, mivel mindkettő jó. Szerintem nézz meg pár csatát (10-15) és annak függvényében határozz. Az 1 milla nem kevés. Nem akarok olyan tanácsot adni, ami Neked nem áll kézre.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
8 éve 9 hónapja #13761 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Szete58 írta:

tyer82 írta: Doktoruur, valami ilyesmiről beszéltél a Nagato-val kapcsolatosan? :)

Igaz, sok lövedék mellé ment, de az a rám tapadó DD vadászata miatt volt (mert ugyebár a BB feladata a rombolók vadászata....), és ez miatt pár jó zsíros, sok HP-s BB és CA-ról le kellett mondanom, ami növelte volna a kiosztott sebzést még.

Sokszor esik szó erről a hajóról... sokak tamáskodnak rajta/miatta, pedig bitang jó hajó, na... kis híja volt, h. ketten megfordítsuk a csatát:

Lényeg ami a lényeg: ha sikerül sokáig a víz felett tartani, kegyetlen sebzéseket képes kiosztani:

...s ami a fő: ezzel meglett az első visító japán tini*:

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

GRAT Szete bátyó! Nagyon szép kör! :) Egy visszajátszást azért megnéztem volna.... Kávé mellett jó az ilyen szuper mozizás. :cheer: :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
8 éve 9 hónapja #13764 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Doktoruur írta:

Andrej72 írta: Ahogy néztem meglesz a free xp, hogy a Fuso-t "kihúzzam", ha meg tudom venni. Viszont addig kell még a Kongo-ba xp-t tenni, és credit-et gyűjteni. Most erre fókuszálok. A Fuso-nál az 1 millás slotba mit érdemes rakni? A New Mexico-nál a steering gear modification van nekem.

Szerintem ne tolj bele free-t! Max, ha nagyon nem bírod a kicsi lőtávot az elején (Fuso). Na akkor a B testre lökj egy adagot. De utána szépen fog termelni. Gyűjtögess inkább, mert fog az még kelleni később.... ;)

Az 1 millás felszerelés... Na ez jó kérdés, mivel mindkettő jó. Szerintem nézz meg pár csatát (10-15) és annak függvényében határozz. Az 1 milla nem kevés. Nem akarok olyan tanácsot adni, ami Neked nem áll kézre.

Nekem a +javítás áll pl. kézre, a Fuso, mint a többi szamuráj acél, gyorsan suhan és fordul... :)

Sajnos nincs a Naga-szorítóból visszajátszásom, Főorvos Úr, tudom, h. be lehet trükközni a játékba, de nincs energiám ezzel foglalkozni.

Több
8 éve 9 hónapja #13815 Írta: sjay177
sjay177 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Az utóbbi időben valamiért nagyon nehezen mentek a Yamatoval a citadellák, de most volt egy jó csatám vele :cheer:
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Szete58, zstorok75, SgtBala

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #13882 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.373 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.