- Köszönetek: 1
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Andrej72 írta: Ahogy néztem meglesz a free xp, hogy a Fuso-t "kihúzzam", ha meg tudom venni. Viszont addig kell még a Kongo-ba xp-t tenni, és credit-et gyűjteni. Most erre fókuszálok. A Fuso-nál az 1 millás slotba mit érdemes rakni? A New Mexico-nál a steering gear modification van nekem.
Szete58 írta:
tyer82 írta: Doktoruur, valami ilyesmiről beszéltél a Nagato-val kapcsolatosan?
Igaz, sok lövedék mellé ment, de az a rám tapadó DD vadászata miatt volt (mert ugyebár a BB feladata a rombolók vadászata....), és ez miatt pár jó zsíros, sok HP-s BB és CA-ról le kellett mondanom, ami növelte volna a kiosztott sebzést még.
Sokszor esik szó erről a hajóról... sokak tamáskodnak rajta/miatta, pedig bitang jó hajó, na... kis híja volt, h. ketten megfordítsuk a csatát:
Lényeg ami a lényeg: ha sikerül sokáig a víz felett tartani, kegyetlen sebzéseket képes kiosztani:
...s ami a fő: ezzel meglett az első visító japán tini*:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Doktoruur írta:
Andrej72 írta: Ahogy néztem meglesz a free xp, hogy a Fuso-t "kihúzzam", ha meg tudom venni. Viszont addig kell még a Kongo-ba xp-t tenni, és credit-et gyűjteni. Most erre fókuszálok. A Fuso-nál az 1 millás slotba mit érdemes rakni? A New Mexico-nál a steering gear modification van nekem.
Szerintem ne tolj bele free-t! Max, ha nagyon nem bírod a kicsi lőtávot az elején (Fuso). Na akkor a B testre lökj egy adagot. De utána szépen fog termelni. Gyűjtögess inkább, mert fog az még kelleni később....
Az 1 millás felszerelés... Na ez jó kérdés, mivel mindkettő jó. Szerintem nézz meg pár csatát (10-15) és annak függvényében határozz. Az 1 milla nem kevés. Nem akarok olyan tanácsot adni, ami Neked nem áll kézre.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.