Japán csatahajók

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13726 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Eddig az amerikai csatahajókat húztam, és nem is ment rosszul, de valahogy a New Mexico-nál elvesztettem a lelkesedést. Hiába volt 0.9-es kilövési rátám, a 21 meccsből csak 9-et tudtam nyerni, és az átlag sebzés is elmaradt a várakozástól. Alig valamivel 30k felett, ami egyébként nyilván a gyenge WR-ből is adódik. Vagy fordítva. :-) Ezek mellett halálra idegesített a 21 csomós csúcs sebesség.

Így aztán nagy levegőt véve, és nem kevés free xp-t költve megvettem a Kongo-t. Azt kell mondjam, hogy minden fillért megért. Játék élményben eddig ez a legjobb hajóm. Még csak 13 meccset játszottam, de volt 17 süllyesztésem, 8 győztes meccs, és közel 40k átlag sebzés.

Ezek után nem is megyek máshová! Japán BB rulez!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Andrej72 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #13738 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nos, némi free és saját véresen megdolgozott veríték által meglett a B hajótest a Fuso-ra ;) Nem nagy eredmény, de ahhoz képest, hogy harmadik csatám a Fuso-val, így nem rossz :woohoo: Azért már jobb 19km lőtávolsággal harcolni, a kapitányi skiellek viszont rohadtul hiányoznak. Komoly reményeim vannak a hajóval kapcsolatban :evil:

Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja #13749 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Üdv Mindenkinek!

Anrej72, gratulálok a KONGO-hoz! Valóban egy remek hajót tudhatsz magadnak, még annak ellenére is, hogy a WG elég sokat küzd a BB-k sárba tiprásáért.
(Ha nem olvastad volna még a hajóról készült elemzést, javaslom figyelmedbe... ;) )

Viszont ez még nem a csúcs!
Érdemes tovább haladni a fejlesztési fán, mert a FUSO még nála is jobb...
Alap állapotban úgy tűnhet, hogy visszalépés a KONGO-hoz képest, mert sok paramétere rosszabb nála.

(Ez már GaiusHun-nak is szól... ;) )
De, ez csak átmeneti állapot, mire eléri a fullos állapotot, egy igaz szörny lesz...

Tehát, kitartás mindkettőtöknek, mert nagyon jó hajót(-kat) birtokoltok, csak idő és türelem kérdése, hogy fullosak legyenek, és akkor nincs irgalom az ellennek.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, Andrej72

Több
8 éve 9 hónapja #13753 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Ahogy néztem meglesz a free xp, hogy a Fuso-t "kihúzzam", ha meg tudom venni. Viszont addig kell még a Kongo-ba xp-t tenni, és credit-et gyűjteni. Most erre fókuszálok. A Fuso-nál az 1 millás slotba mit érdemes rakni? A New Mexico-nál a steering gear modification van nekem.

Több
8 éve 9 hónapja #13754 Írta: Norbee82
Norbee82 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Doktoruur írta:

zstorok75 írta:

Norbee82 írta: Doktoruur gratulálok a remek körhöz, és videóhoz. B)

Ezzel kapcsolatos kérdésem. Melyik mod kell ahhoz, hogy lássam a befogott cél hozzám viszonyított szögét???

Elöször is, Welcome on the board! B)

Másodszor, ha megengeded, válaszolok én Doki helyett.
(Hátha megfelel egy kontár véleménye is... :whistle: )

Amit a videóban láttál, Aslain Mod csomagja tartalmazza, név szerint a
Navigator (ship derection indicator)

Remélem tudtam segíteni! ;)

Főleg, hogy inkább én vagyok a kontár. Tudniillik, a videón látott mod csomag zstorok75 kollégáé. Én nem használok modokat. :)

Ahha.. Én kérek elnézést az aljas rágalmazásért. :P

Egyébként köszönöm a segítséget mindkettőtöknek.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13755 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

tyer82 írta: Doktoruur, valami ilyesmiről beszéltél a Nagato-val kapcsolatosan? :)

Igaz, sok lövedék mellé ment, de az a rám tapadó DD vadászata miatt volt (mert ugyebár a BB feladata a rombolók vadászata....), és ez miatt pár jó zsíros, sok HP-s BB és CA-ról le kellett mondanom, ami növelte volna a kiosztott sebzést még.

Sokszor esik szó erről a hajóról... sokak tamáskodnak rajta/miatta, pedig bitang jó hajó, na... kis híja volt, h. ketten megfordítsuk a csatát:

Lényeg ami a lényeg: ha sikerül sokáig a víz felett tartani, kegyetlen sebzéseket képes kiosztani:

...s ami a fő: ezzel meglett az első visító japán tini*:

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, Doktoruur, DragonZ

Oldalmegjelenítési idő: 0.281 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.