Japán csatahajók

Több
8 éve 9 hónapja #13465 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Japán csatahajóknál a tier 3-as kapitányi skillből melyiket válasszam? High alert vagy superintendent?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #13467 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Andrej72 írta: Japán csatahajóknál a tier 3-as kapitányi skillből melyiket válasszam? High alert vagy superintendent?

a + javítási lehetoseg szerintem nagyon fontos, sokkal gyakrabban fogod hasznalni, mint elkerulni egy torpedot azert, mert kicsit messzebbrol jon.
20%-t nagyon kevesnek erzek, 20% az arra jo, hogy kiverjen a viz 1,5 masodperccel elobb...

Több
8 éve 9 hónapja #13586 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
A japán csatahajó ágon az Amagi, Izumo és Yamato az milyen?
Tier VI-ig, a Fusoig nagyon meg voltam elégedve a japán csatahajókkal, de
a Nagato-nál már gondolkozom, hogy inkább eladom. Pontatlan, kicsiket sebez folyamatosan, nagyon nem vagyok vele megelégedve.

Több
8 éve 9 hónapja #13589 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

tyer82 írta: A japán csatahajó ágon az Amagi, Izumo és Yamato az milyen?
Tier VI-ig, a Fusoig nagyon meg voltam elégedve a japán csatahajókkal, de
a Nagato-nál már gondolkozom, hogy inkább eladom. Pontatlan, kicsiket sebez folyamatosan, nagyon nem vagyok vele megelégedve.

A Nagato sem rossz, csak el volt kényeztetve a Fuso sok lövegeivel a játékos. ;) De, hogy a kérdésre is válaszoljak (személyes vélemény): az Amagi az egyik kedvenc hajóm. Nagyon fürge, jó lövegek, de a páncél gyenge. Izumo: nekem az egy kín volt. Valahogy nem voltunk egy hullámhosszon sajnos. Toltam is bele a free xp-t. Yamato: igaz csak 20 körüli csatám van vele, de én nagyon szeretem. Ami nehéz volt megszokni, az a nagy lőtáv miatti kalkuláció. Ill. ami nagyon kell rá, az a toronyforgatás, mert baromi lassan forognak.

Mindenesetre nézz vissza videókat szerintem (van ebbe a topickba elég). Abból azért sok minden látszik.

Én imádom a japán BB ágat. Sokkal jobban tetszik, mint az amcsi. Sok sikert! :)

Több
8 éve 9 hónapja #13590 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Köszi :) A japán BB ág nekem is tetszik. A Nagato-nál nem is a kevesebb lövegtorony zavar, hanem a pontatlansága (bár ez már mindegyik csatahajóra igaz, hiába a nagy lőtáv, érdemileg 15 km körül lehet bármelyikkel is operálni).

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13591 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

tyer82 írta: Köszi :) A japán BB ág nekem is tetszik. A Nagato-nál nem is a kevesebb lövegtorony zavar, hanem a pontatlansága (bár ez már mindegyik csatahajóra igaz, hiába a nagy lőtáv, érdemileg 15 km körül lehet bármelyikkel is operálni).

POntosság javítót tegyél rá. Ill. azért tűnik pontatlanabbnak, mert a Fuso kiszór 12 gránátot, míg a Nagato 8-at. Persze, hogy nagyobb a valószínűsége a találatnak. Egyébként a Fusonak fullos állapotban nagyobb a szórása. :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Doktoruur által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.257 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.