Japán csatahajók

Több
8 éve 9 hónapja #13161 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

vcsaba1968 írta: Az Amagirol csak anyit 3 csata 3 buko -100k :sick: amásodikban lövést se adtam le két anyahajo mindent rám dobot az -68k :(

Igen, a cv nagy átkunk. POntosabban az is.... :( Próbálj a curkálókkal mozogni Csaba. A gyorsaságod meg van hozzá és a fordulékonyságod is. Nagyon vigyázz az oldaladra, mert hamar kapod a giga sebzést. Már ha a WG is úgy akarja. Nem rég volt egy csatám, ahol egy Fuso oldalát kaptam telibe a Yamatoval. 5 találat, 1400 sebzés.... Érdekes volt....

Közben ismét egy Yamato:

Nem nagy szám, csak a cicik száma tetszik. :cheer:
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, zstorok75, Lajler

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #13269 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Amagi ugyanaz mint a Colorado 3 vereség 1 gyözelem

ráadásul én barom elfelejtettem löszer váltani
Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja #13274 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Srácok, a Fuso-nál a B testen van felderítőrepülő? Mert ez a 13.5 km lőtáv borzalom.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13276 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

GaiusHun írta: Srácok, a Fuso-nál a B testen van felderítőrepülő? Mert ez a 13.5 km lőtáv borzalom.

Ad a hull upgrade pluszt, szerintem gépet is. A fire control csak +1km-t, de a hull upgrade sokat. Talán 20 körül lesz a vége. Érdemes megvárni, a haveromat egy hétig beszéltem rá a Kongóról, mert azt mondta nem vált, a Fuso majdnem mindenben rosszabb. Az elején panaszkodott, de aztán mondta, hogy teljesen felupgrade-elve nagyon brutál hajó, tapasztalom egyébként én is mint ellenfelet :)

Forum FUSO range
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja BigaC által.

Több
8 éve 9 hónapja #13278 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

BigaC írta:

GaiusHun írta: Srácok, a Fuso-nál a B testen van felderítőrepülő? Mert ez a 13.5 km lőtáv borzalom.

Ad a hull upgrade pluszt, szerintem gépet is. A fire control csak +1km-t, de a hull upgrade sokat. Talán 20 körül lesz a vége. Érdemes megvárni, a haveromat egy hétig beszéltem rá a Kongóról, mert azt mondta nem vált, a Fuso majdnem mindenben rosszabb. Az elején panaszkodott, de aztán mondta, hogy teljesen felupgrade-elve nagyon brutál hajó, tapasztalom egyébként én is mint ellenfelet :)

Anno a zárt bétában volt FUSO-m, de akkor nem volt ilyen rövid lőtávolság. Az a gond, hogy gyakorlatilag ki kel húzni két hajó testet és a fejlesztett célzórendszert. Fullosan minden hajó OP :silly:

Több
8 éve 9 hónapja #13280 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Javaslom, hogy ha tudod free xp-ből a c hajótestet , mert akkor már 21,8km lesz a lőtávja . Szórás pedig 17-18km- en pedig igen jó . Általában a német cirkálókat szeretem vele, mert 1 sorozatból 1-2 citadella mindig befigyel nekik, de van , hogy pukkannak is :lol:

Oldalmegjelenítési idő: 0.272 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.