Japán csatahajók

Több
8 éve 11 hónapja #9589 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Alap helyzetben az NC-nek 21 a lőtávja. De lehet rosszul emlékszem Szete bátyó, nem voltam fent már vagy 4-5 napja. :) Viszont ebbe nincs benne a lőtáv növelő, illetve ez az alap tűzvezetője. A fejlesztettel kb 23-ra lő el.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9608 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
A 20km-ren kívüli lövöldözésnek sosem voltam nagy híve, persze lehet csak béna vagyok, de a találati esély elég csekély, hiszen mire odaér a lövedék már 5x irányt változtat az ellen (és a legkisebb is már feleslegessé teszi a kilőtt sorozatot). Persze én eddig max. 6-os hajóval játszottam, az esetleges nagyobb és lassabb hajók elleni magasabb osztályban való harc biztosan más.

Több
8 éve 11 hónapja #9611 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Justice írta: A 20km-ren kívüli lövöldözésnek sosem voltam nagy híve, persze lehet csak béna vagyok, de a találati esély elég csekély, hiszen mire odaér a lövedék már 5x irányt változtat az ellen (és a legkisebb is már feleslegessé teszi a kilőtt sorozatot). Persze én eddig max. 6-os hajóval játszottam, az esetleges nagyobb és lassabb hajók elleni magasabb osztályban való harc biztosan más.

magasabb szinten pontosabbak kicsit az ágyúk, és/vagy megtanulsz addigra jobban célozni :)
cirkálóval 10km az életveszély, onnan bármilyen csatahajónak 1 sorozat vagy, szal cirkáló 15-16km-ről harcol, 7-8 tierben, és elég pontos az ágyúja hozzá, hogy sikerrel tegye...

csatahajót viszont 15km-ről 90%-s hatékonysággal tudod lőni, mert lassu, lassan fordul, illetve nagy, szép nagy célpontok, innentől csatahajóval is megpróbálsz inkább 20km-ről puttyogtatni, nyilván sok függ attól is, melyik oldalt vannak tobben...
én ha sokan vagyunk, tolom előre, hiszen közelről nyilván nagyságrendekkel hatákonyabb vagyok, olyan 10km sztem, az az ideális lőtáv, de csak akkor, ha a válaszcsapás elég sokfele megoszlik :D

Több
8 éve 11 hónapja #9612 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Én úgy szeretek játszani, ha nem lőnek rám. :evil:

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9623 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Doktoruur írta: Alap helyzetben az NC-nek 21 a lőtávja. De lehet rosszul emlékszem Szete bátyó, nem voltam fent már vagy 4-5 napja. :) Viszont ebbe nincs benne a lőtáv növelő, illetve ez az alap tűzvezetője. A fejlesztettel kb 23-ra lő el.

Full NC könnyűfém felnikkel: 27 km + 16%

Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Több
8 éve 11 hónapja #9638 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Szete58 írta:

Doktoruur írta: Alap helyzetben az NC-nek 21 a lőtávja. De lehet rosszul emlékszem Szete bátyó, nem voltam fent már vagy 4-5 napja. :) Viszont ebbe nincs benne a lőtáv növelő, illetve ez az alap tűzvezetője. A fejlesztettel kb 23-ra lő el.

Full NC könnyűfém felnikkel: 27 km + 16%

Nézd el nekem Szete bátyó, rég nem voltam fent. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.266 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.