- Köszönetek: 193
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Justice írta: Számomra mindig kihívás T8 (főleg Tirpitz) ellen játszani, de mondjuk nagyobb az öröm is egy-egy jó sorozat esetén. Tegnap 10km-ről Fusoval Tirpitzről leszedtem 22000Hp-t AP-val, citadella nélkül, lényegében 1-1ben voltam ellene, a végén 3000Hp-ja volt, nekem kb. 7000, de torpedóval kiszedett simán.
zstorok75 írta:
Justice írta: Számomra mindig kihívás T8 (főleg Tirpitz) ellen játszani, de mondjuk nagyobb az öröm is egy-egy jó sorozat esetén. Tegnap 10km-ről Fusoval Tirpitzről leszedtem 22000Hp-t AP-val, citadella nélkül, lényegében 1-1ben voltam ellene, a végén 3000Hp-ja volt, nekem kb. 7000, de torpedóval kiszedett simán.
Akkor ezek szerint csak én vagyok peches a Tirpitz-el szemben!
Pár csatával ezelőtt, az egyik meccsen az ominózus hajó szigetet fogott. Nekem, tökéletesen az oldalát mutatta, kb 10 km-ről, NEW MEXICO-val nem tudtam belelőni 3-4 sorozatból legalább egy, szájba szexuált citadellát. De még csak egy rohadt kritikus találat sem volt. Bezzeg neki teljesen mindegy, hogy a hajóm milyen szögben áll, nem jelent gondot, citadellát lőni. Persze az egyik cirkáló, lépten-nyomon felgyújtotta és úgy pörkölte a mogyoróit, mint a majálison a cukorkaárus…
Gondolhatod ki sebzett bele többet…!?
Egyszerűen idegrángásom van a t8-as hajóktól. A prémium OP cirkálóktól és rombolóktól meg pláne…
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.