Japán csatahajók

Több
8 éve 11 hónapja #9939 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nagato-ról mi a véleményetek? A specifikációi alapján elég jó hajónak tűnik.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9941 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
A Fuso után visszalépés.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 11 hónapja #9942 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Ezzel egyetértek, és nem a lövegszám csökkenése miatt. Sokkal pontatlanabb és a sebezni is kb. anynit, vagy kevesebbet sebzek, mint a Fusoval tettem (a páncélátütő lövedékek száma és a sebzés alapján). Pedig elvileg a Nagatón nagyobb is az ágyú, meg pontosabbnak is kéne lennie. Sokszor látom azt, hogy a célpont két oldalán csapodnak be a lövedékek, akkora a szórása.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9943 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Justice írta: Számomra mindig kihívás T8 (főleg Tirpitz) ellen játszani, de mondjuk nagyobb az öröm is egy-egy jó sorozat esetén. Tegnap 10km-ről Fusoval Tirpitzről leszedtem 22000Hp-t AP-val, citadella nélkül, lényegében 1-1ben voltam ellene, a végén 3000Hp-ja volt, nekem kb. 7000, de torpedóval kiszedett simán.

Akkor ezek szerint csak én vagyok peches a Tirpitz-el szemben! :(
Pár csatával ezelőtt, az egyik meccsen az ominózus hajó szigetet fogott. Nekem, tökéletesen az oldalát mutatta, kb 10 km-ről, NEW MEXICO-val nem tudtam belelőni 3-4 sorozatból legalább egy, szájba szexuált citadellát. De még csak egy rohadt kritikus találat sem volt. Bezzeg neki teljesen mindegy, hogy a hajóm milyen szögben áll, nem jelent gondot, citadellát lőni. Persze az egyik cirkáló, lépten-nyomon felgyújtotta és úgy pörkölte a mogyoróit, mint a majálison a cukorkaárus… :sick:
Gondolhatod ki sebzett bele többet…!?

Egyszerűen idegrángásom van a t8-as hajóktól. A prémium OP cirkálóktól és rombolóktól meg pláne… :angry:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja zstorok75 által.

Több
8 éve 11 hónapja #9944 Írta: Justice
:( Pedig azt hittem legalább pontosabb. Ez most lehangolt.

Több
8 éve 11 hónapja #9945 Írta: Justice

zstorok75 írta:

Justice írta: Számomra mindig kihívás T8 (főleg Tirpitz) ellen játszani, de mondjuk nagyobb az öröm is egy-egy jó sorozat esetén. Tegnap 10km-ről Fusoval Tirpitzről leszedtem 22000Hp-t AP-val, citadella nélkül, lényegében 1-1ben voltam ellene, a végén 3000Hp-ja volt, nekem kb. 7000, de torpedóval kiszedett simán.

Akkor ezek szerint csak én vagyok peches a Tirpitz-el szemben! :(
Pár csatával ezelőtt, az egyik meccsen az ominózus hajó szigetet fogott. Nekem, tökéletesen az oldalát mutatta, kb 10 km-ről, NEW MEXICO-val nem tudtam belelőni 3-4 sorozatból legalább egy, szájba szexuált citadellát. De még csak egy rohadt kritikus találat sem volt. Bezzeg neki teljesen mindegy, hogy a hajóm milyen szögben áll, nem jelent gondot, citadellát lőni. Persze az egyik cirkáló, lépten-nyomon felgyújtotta és úgy pörkölte a mogyoróit, mint a majálison a cukorkaárus… :sick:
Gondolhatod ki sebzett bele többet…!?

Egyszerűen idegrángásom van a t8-as hajóktól. A prémium OP cirkálóktól és rombolóktól meg pláne… :angry:

Én a magasabb tierű rombolóktól kapok frászt, valahogy mindig megtalálják az én kis lassú Fusómat.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Oldalmegjelenítési idő: 0.276 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.