Japán csatahajók

Több
8 éve 11 hónapja #9208 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Grievous írta: :D

Ugye bg-ztem utána, hogy megint bukta? B)
Asszem ekkor már annyira nem figyeltem a torpedókra, sejtettem, hogy valahol arra fele van a dd, ha már onnan jöttek a torpok. Gondolom a J soron mentél végig, mikor rés támadt ott, vagy másfelől mentél?

hát, ez már egy 2-3 napos történet, csak most jutott eszembe :)
de fent hagytátok üresen az egészet, a C-t foglaltam el, lecsorogtam a 9-s soron, aztán mikor visszafele fordultam találtam egy figyelmetlen Nagatot, aki látványosan nem rám látszott figyelni :)
asszem 3 hullámban mentek a torpik, de még mindig volt vagy 1500 hp, szal betöltöttük az ágyúkat is :evil:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9214 Írta: HorthyHun
HorthyHun válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Üdv mindenkinek :)

Nem régiben kezdem el játszani és elsőre a Japán csatahajós ágat választottam :)
Szerintem értető miért :)
Véleményem szerint, egész jó ág, Kawachi nem volt rossz, Myogi felejtős gyorsan átléptem, Kongo már jó móka volt és most tartok a Fuso-nál :) Amióta megvan a "B" verziós fejlesztés és a megfelelő lőtáv azóta nagyon tetszik. Főleg, hogy 12 "löveg"-ből lehet osztani az áldást :D

Bár még kevés csatám van és nem vagyok annyira "nagy szám" játékos sem, de azért remélem javulok majd :)
Bemutatkozásom mellé egy nemrég összehozott eredményt is megosztanák veletek :)

A Végén meglehetett volna a hordozó is, mivel nem volt már repülője(mondjuk a miénknek se), épp a kivégző sorozattűz előtt járt le az idő :( Ez van :D
Amúgy kb 700HPm volt a végére. Szerencsém is volt :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja HorthyHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9242 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Végre egy türhetö csata a Nagatoval

az Amagival 2v2ben lenyomtuk a Colorad NC párost :cheer: .
Meglepetésemre az Amagi jött velem és nem futot el az elsö lövésre.
copy.com/CHhe7bisb0RzbpH8
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 11 hónapja #9266 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Ma Kongóval 1-1-ben lenyomtam egy New Mexicót. Igaz, jól kikaptunk, mert ő volt az ellen egyetlen vesztesége, de Kongót egyre jobban kedvelem. Jó kis hajó, de várom már a Fuso-t is (igaz még vagy 20 000 xp)

Több
8 éve 11 hónapja #9271 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nagatoval mi a tapasztalatotok? Nemrég vettem meg, stock még, nemsoká meglesz B test, de eddig ku... nagy csalódás. Nagyon pontatlan, csak körbelő mindent (10 lövedékből átlag 1 talál). Később ez javul, vagy csak a WG tett szopóágra?

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9273 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Üdv Mindenkinek!

Kedves Justice!
A KONGO valóban nagyon jó hajó! ;)
Nálam, azt hiszem örök helyet bérelt a kikötőben! :lol:
Én a nagy lőtávját, a sebességét és a fordulékonyságát szoktam kihasználni. Szinte mindegyik meglepi az ellent... ;) (Mondjuk az ágyúi sem rosszak... :P )

Ami a New Mexicót illeti, szerintem igen csak kezdő lehetett az emberünk (Vagy te vagy vér profi... ;) én az utóbbira tippelek... :P ), mert az én tapasztalatom az, hogy ha tudja valaki használni a New Mexico páncélját, akkor a KONGO-val bizony megizzad az ember, mire értelmeset tud bele sebezni. (Persze le is lehet égetni, de az valahogy nem az igazi...)

A FUSO is egy jó hajó.
Amíg gyüjtesz rá XP-t és kreditet, gyűjts free xp-t is a B testre, mert stockként olyan érzésed lesz mintha egy tier 2-es hajóval eltévedtél volna.
Több bosszúságot fog okozni mint örömet, és ez véresen komoly... :sick:
Az érzés a KARLSRUHE-hoz hasonlít! :sick: (Csak ott a fejlesztésekkel sem múlik...)
Teljesen kifejlesztve viszont nagyon jó! (Azt hiszem, Ö is kikötőt bérelt... ;) )
De a KONGO-ra és a FUSO-ra is igaz, nélkülözhetetlenek a fejlesztések hozzá...

A KONGO kiválóságát pedig a következők igazolják. (A Mai legelső csata...)

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja zstorok75 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.312 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.