Japán csatahajók

Több
8 éve 11 hónapja #9568 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Stock Fuso akkor jó, ha bedob t8-ba, mindenkinek nagyobb a lötávja, mint 13km :whistle:

Nagato elég vicces meccset kapok, volt egy bukta

Csapat hol van?

De a vicc ez:

Érdekes mm, de az eredmény meglepett:

Sikerült tirpitzbe 4-8k-t sebeznem AP-val! Wow, első alkalom, elég ívesen repültek a lövedékek, de legalább okoztak sebzést. Csak ha nem talál el a meccs elején 4 torpedó a hordozótól, akkor talán több hp-m lett volna a végén (taihonk elintézte), burning love és nanodesu elhangzott a csatában, poi.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9570 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Justice írta: Én az A testtel is simán hozok csatánként 30-40000 sebzést, igaz mire közel érek az ellenhez majdnem vége a csatának :lol:
...

Na igen ez volt az én nagy problémám is.
A KONGO után azzal a 13km-el valahogy nem igazán találtam a helyem a csatában... :(

Justice írta: ...
Már várom a B testet, csak pénz kell rá, 5 csatából összehoztam azt a 8500 XP-t. Jó kis hajó lesz az már látszik, viszont aggaszt a fordulékonysága (ami nyilván javul majd az új testtel, meghajtással), mert a torpedókat szinte vonzza. 6 torony, viszonylag nagy lövegek, jó másodlagos fegyverzet, tetszik. :) Pedig a Kongótól nehéz szívvel váltam meg, jó hajó az is nagyon.

A fordulékonyság ellen a kormánylapát boostot javaslom! De azt nagyon!!!
A 20% sokat számít ám, majdnem olyan lesz tőle mint a nagy előd! ;)
Én nem törtem össze a szívem a KONGO eladásával, inkább megtartottam! :cheer: :P

Grievous!
Bármelyik VI. hajó (Mindegy hogy stock vagy sem...) "ku...va jól"érzi magát VIII. között.
Én általában ilyen meccseken a hajam tépem! :angry:
HE-n kívül mással nem megyek semmire. (Na nem mintha azzal olyan izmos lennék... :P )
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja zstorok75 által.

Több
8 éve 11 hónapja #9572 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

zstorok75 írta: Én nem törtem össze a szívem a KONGO eladásával, inkább megtartottam! :cheer: :P

:) ;)

Több
8 éve 11 hónapja #9573 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Azért Fusonak nincs baja t8-ban, mert van vagy 22km-es hatótávolsága az ágyúknak fullos állapotban, ami elég előny, mert messzebbre lövő hajók asszem csak t9-10 bb-k közt van.

Azért t8-ban kemény diót leginkább a rombolók és a Tirpitz jelenti, ilt a hordozók. NC-be lehet lőni, Amagit meg se említem, igaz, hogy Nagatoval(?), de simán lőttem neki 2 citadellát a múlthéten (szerencsés lövések voltak, de akkor is)

Több
8 éve 11 hónapja #9577 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
T8-ban óvatosan csak a Fusóval, OK, a 22 km nem kevés, de Tirpitzcel lőttem már citadellát 23,4 és 23,5 kilométerre is japán hajóba - passz persze, hogy melyikünk lepődött meg jobban -, s most nem otthonról vagyok, h. megnézzem, az Észak-Karolina lövegei milyen messzire hordanak el, de elég nagy szaggatott félkörre emlékszem...

Több
8 éve 11 hónapja #9588 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Kicsit más volt játszani B testtel, 19 km lőtávval :silly: ~10km környékéről Tirpitz kapott tőlem 2 citadellát. Jó hajó, de tény, hogy logikus, hogy a nagyobb hajók simán bedarálják, főleg, ha nagyobb és prémium :dry: Viszont előny a sok löveg, fejlesztéssel+képességgel a 25 körüli töltés.

Oldalmegjelenítési idő: 0.267 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.