Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Szete58 írta: Volt idő, amikor szinte divat volt szidni itt az Izumót... hogy inkább free XP, hogy a Jamato... no kérem:
hány olyan csatahajó van, amelyik egy salvóval négy citadellát címez meg az ellennél kóricáló testvérhajójába?
Tegyük hozzá, csak a jó kedv és a fantázia végett: melyik hajó az, amelyik egy azonos kategóriájú hajótól egy négycitadellás sortüzet kibír?
Summa: nem rossz hajó ez:
HardcorePunk írta: Szép, szép. Gondolom az előtte, utána meccseken sikerült kb 50k-t összelőni vele
Szete58 írta:
HardcorePunk írta: Szép, szép. Gondolom az előtte, utána meccseken sikerült kb 50k-t összelőni vele
Értem – vagy legalábbis érteni vélem – a Te megközelítésedet is, csak nem szeretem!
Lényeg ami a lényeg: én nem nézek sem átlagot, sem statisztikát. Minden meccsem „Hic Rhodus, hic salta!”. Ezzel a hajóval nincs is annyi meccsem, hogy ezen komolyabban elgondolkodjam. Ami viszont nekem fontos, azt megadja ez a hajó: az érzést, hogy erős és tekintélyt parancsoló hajót kommandírozok. Ez a hajó képes meccseket lehozni – az, hogy én képes vagyok-e meccseket lehozni vele, már más lapra tartozik...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.