Japán csatahajók

Több
8 éve 1 hete #29035 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nem rossz a Nagato, de a kevesebb löveg/magasabb újratöltési idő miatt jobban meg kell fontolni, mire lő az ember, valamint jobban is kell célozni :)
Japán hajóhoz képest jók a másodlagosai is, gyorsan töltenek, megfelelő skillekkel/zászlóval komolyan sebez.
Az Amaginak megint lesz +1 tornya, bár ott meg mintha a páncélzat lenne kevesebb, de majd meglátjuk.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kg1003

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 napja #29051 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nekem a Nagatoval az ég világon semmi gondom se volt , képes megviccelni az Iowát is , ki kell ismerni és ha kiismered , akkor nagyon durva köröket lehet vele menni . A 150k sebzést határt a Nagatoval léptem át először 174k -val és 5 killel . A japán csatahajókat a másodlagosakra érdemes gyúrni szerintem. Szedett már szét rombolót és cirkálót is 7-8k hpről egy pillanat alatt .
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kg1003

Több
8 éve 6 napja #29052 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nos nekem a Fuso nagyon bejött, bár szeszélyes tud lenni. Néha csak döngetik a páncélt aztán bumm 10-12 ezer hp odavan. Persze elsőnek lőnek rá, mert hamar látszik, meg hat ágyú az tizenkét lövedék. Súlyos problémákat tud okozni. ;)

Több
8 éve 6 napja #29071 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nálam a Kongó-Fusó-Nagato-Amagi vonalból mindegyik jól szolgált amikor fejlesztettem őket. Lehet azóta kaptak minuszolást,ritkán amikor előveszem őket feladat vagy ranked miatt mindíg meghálálják. Szóval szerintem a Fusó után a Nagato+Amagi "folytatással" sem fogsz szégyent vallani. :)

Több
8 éve 5 napja #29128 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Hali!
Nem tudjátok véletlenül nem lesz japán csatahajó leárazás a hétvégén? Jó volna!
Esetleg keveset futott jó állapotú használt... ;)

Több
8 éve 5 napja #29136 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Múlthéten volt t8-9-10-eseknek, a teljes ágnak meg jó kérdés :D

Yamatoval mennyit kellene sebezni úgy átlagban? Eddig 2 meccs alatt volt kb 100k-m. Tegnap sajna nem tudtam menni, mert a windowsnak gondjai vannak most...

Oldalmegjelenítési idő: 0.265 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.