Japán csatahajók

Több
7 éve 11 hónapja #30013 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

PzPuma írta: Előre mész egy kicsit majd tolatsz, nem rongyolsz át egyből az ellenfélhez. :)

az a baj, hogy 15km-ről a cirkálók agyonlőnek DPM-l.
túl nagy vagy, mindenki eltaláll, te meg túl keveset tudsz lőni/túl gyors vagy/túl sok torpedó fog szembe jönni ahhoz, hogy elkezdjél forgolódni. lehetőség szerint 15-20km között kell maradjál, vagy ha nagyon jól lősz, akkor 20-22km, de innen már egy cirkáló simán kiforogja a lövésed.

szal mész amig mersz, aztán tolatsz, hogy visszavegyél a tempóból. egyébként bár hátul nincsen tornya az Izumonak, ha elfelé menekül, akkor nagyon jó szögben tud azért hátrafele is lőni, sokkal kevésbé riasztó mint elsőre tűnik... volt vele jó meccsem, de a végén már nagyon vártam hogy eladjam.
és igen, a rossz hír az, hogy a Yamato se tud többet semmivel, mármint top tiernek.
amit tud az Izumo tier9-n, mondjuk egy 3-4 kilences a tobbi kisebb csapat ellen alkotni, nagyságrendileg azt fogja tudni a Yamato is...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 11 hónapja #30015 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

vonKurz írta: az a baj, hogy 15km-ről a cirkálók agyonlőnek DPM-l.

Röviden és tömören írtam választ ;) , amúgy pedig én a Izumoval is forogtam mint a búgócsiga csak hogy megint kilógjak a sorból. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Több
7 éve 11 hónapja #30025 Írta: vonKurz

PzPuma írta:

vonKurz írta: az a baj, hogy 15km-ről a cirkálók agyonlőnek DPM-l.

Röviden és tömören írtam választ ;) , amúgy pedig én a Izumoval is forogtam mint a búgócsiga csak hogy megint kilógjak a sorból. :)

máskor is volt már, hogy kifejtettem bővebben az egy mondatos válaszokat :) idő meg kedv kérdése alapvetően :)

amíg tier8-ban jártam, soxor jártam reportolás közeli állapotban a tolató csatahajókat látva, aztán az Izumoval rájöttem, hogy lehet kanyarogni előre is, meg hátra is, de megfordulni mint lejjeb azt nem. egyrészt nagyon lassan fordulok, másrészt rengeteg a hosszútávú torpedó, harmadrészt a tűzerő nagyrésze elöl van, ha elfele jövök, akkor megint csak vissza kell majd forduljak a harchoz, a Coloradoval egyébként 20 csomoval lehet bátran előre törni, 30 csomoval már sokkal hamarabb veszélyes távolságra ér az ember, egyszerűen keveset és pontatlanul lősz ahhoz, hogy ha van 2 cirkáló előtted, akkor le tudd lőni őket, ők meg 10km-ről pillanatok alatt kicsinálnak...

egyébként az előre hátra mutatvány a legjobb ellenszer a torpedók ellen, nagyon nehéz olyan hajót torpedozni, amelyik nagyobbrészt szemben van, és néhány kilométerenként visszakapcsol...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, BigaC

Több
7 éve 11 hónapja #30038 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Az elmúlt időszakban nem nagyon jutott idő a csatahajózásra, de végül is eljutottam oda, hogy a Nagato-val befejeződjön a közös pályafutásunk. Összességében azt kell mondjam nagyon nehezen adtam el. Saját tierben pöpec, és fentebb is meg-megállja a helyét. Alsóbb tier pedig brutális dolgokat tud művelni.

Ezzel a hajóval vagy sokat sebzel, vagy sokat ölsz, volt itt minden, még Kraken is :woohoo: A legtöbben már túl vagytok rajta, de én csak ajánlani tudom azoknak, akik még előtte állnak :woohoo: :love:
Azt kell, hogy mondjam, 4 tiertől egészen 7-ig kivalló hajók állnak rendelkezésre. Az Amagi-val egy kört mentem, az első csatám rögvest X. tierbe tolt. ahonnan kb. 60K sebzéssel jöttem ki úgy, hogy 4 cirkáló és 2 csatahajó gyakorolt rajtam... :blink:

na akkor a képek:

Több
7 éve 11 hónapja #30122 Írta: vonKurz

GaiusHun írta: Az elmúlt időszakban nem nagyon jutott idő a csatahajózásra, de végül is eljutottam oda, hogy a Nagato-val befejeződjön a közös pályafutásunk. Összességében azt kell mondjam nagyon nehezen adtam el. Saját tierben pöpec, és fentebb is meg-megállja a helyét. Alsóbb tier pedig brutális dolgokat tud művelni.

Ezzel a hajóval vagy sokat sebzel, vagy sokat ölsz, volt itt minden, még Kraken is :woohoo: A legtöbben már túl vagytok rajta, de én csak ajánlani tudom azoknak, akik még előtte állnak :woohoo: :love:
Azt kell, hogy mondjam, 4 tiertől egészen 7-ig kivalló hajók állnak rendelkezésre. Az Amagi-val egy kört mentem, az első csatám rögvest X. tierbe tolt. ahonnan kb. 60K sebzéssel jöttem ki úgy, hogy 4 cirkáló és 2 csatahajó gyakorolt rajtam... :blink:

nagyon szerettem a Nagatot, viszont nem igazán értettem mit esznek az Amagin, olvass utána a fórumon, sokan szerették. szerintem meg nagyon puha ahhoz, hogy nem tud ellőni 20km-re se...

Több
7 éve 11 hónapja #30185 Írta: Samy_Hun
Samy_Hun válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Azért lehet az Amagival alkotni :) Jó csapat volt, minden killt lenyúltak, hiába bontottam 1000el, egy kirobbantott cirkálón kívül a többit valahogy mindig más küldte a hullámsírba.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Oldalmegjelenítési idő: 0.285 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.