- Köszönetek: 1105
PzPuma írta: Előre mész egy kicsit majd tolatsz, nem rongyolsz át egyből az ellenfélhez.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Röviden és tömören írtam választ , amúgy pedig én a Izumoval is forogtam mint a búgócsiga csak hogy megint kilógjak a sorból.vonKurz írta: az a baj, hogy 15km-ről a cirkálók agyonlőnek DPM-l.
PzPuma írta:
Röviden és tömören írtam választ , amúgy pedig én a Izumoval is forogtam mint a búgócsiga csak hogy megint kilógjak a sorból.vonKurz írta: az a baj, hogy 15km-ről a cirkálók agyonlőnek DPM-l.
GaiusHun írta: Az elmúlt időszakban nem nagyon jutott idő a csatahajózásra, de végül is eljutottam oda, hogy a Nagato-val befejeződjön a közös pályafutásunk. Összességében azt kell mondjam nagyon nehezen adtam el. Saját tierben pöpec, és fentebb is meg-megállja a helyét. Alsóbb tier pedig brutális dolgokat tud művelni.
Ezzel a hajóval vagy sokat sebzel, vagy sokat ölsz, volt itt minden, még Kraken is A legtöbben már túl vagytok rajta, de én csak ajánlani tudom azoknak, akik még előtte állnak
Azt kell, hogy mondjam, 4 tiertől egészen 7-ig kivalló hajók állnak rendelkezésre. Az Amagi-val egy kört mentem, az első csatám rögvest X. tierbe tolt. ahonnan kb. 60K sebzéssel jöttem ki úgy, hogy 4 cirkáló és 2 csatahajó gyakorolt rajtam...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.