Japán csatahajók

Több
7 éve 11 hónapja #29961 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Sith7 írta: Ebből mindenképpen legyen otthon pár dobozzal link

akkor majd elbújcsizom egy szikla mögé s onnan fogok kempelni :evil: :woohoo:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 11 hónapja #29963 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Biztos elég az 1mg-s? :lol: Viccet félretéve én rosszabbra számítottam:) Nem lesz örök darab,de tud kellemes meglepetést okozni.Igaz nem sokat mentem vele,nincs még semmi kifejlesztve.A statomon sem látszik a kellemes meglepetés,de vannak hajók amikkel későn érő vagyok,ez is az:) Taktikának az előre-hátra manőverezés,a hátsóját nincs is miért riszálni,csak golfpálya van hátul :)

Több
7 éve 11 hónapja #29964 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Ez egy olyan hajó , hogy egyik csatában isteníted a másikban meg a pokolfenekére kívánod és alig várod ,hogy eladd. Arra viszont tényleg nagyon jó , hogy a előre hátra taktikát kitapasztald, mert a yamato ezt a taktikát a csaták elején nagyon kívánja , utána meg be a sűrűjébe .

Több
7 éve 11 hónapja #29966 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

DragonZ írta: Ez egy olyan hajó , hogy egyik csatában isteníted a másikban meg a pokolfenekére kívánod és alig várod ,hogy eladd. Arra viszont tényleg nagyon jó , hogy a előre hátra taktikát kitapasztald, mert a yamato ezt a taktikát a csaták elején nagyon kívánja , utána meg be a sűrűjébe .

előre hátra pontosan mit takar?

Több
7 éve 11 hónapja #29969 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Előre mész egy kicsit majd tolatsz, nem rongyolsz át egyből az ellenfélhez. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ, pkrusi

Több
7 éve 11 hónapja #29988 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Én nem igen használtam a tolató taktikát, marha lassan lassult, ilt gyorsult a drága...
Yamato egy csöppet gyorsabb...

Annyiban rossz az izumo, hogy a 3. torony az elülső kettő mögé rakták, nekem valahogy nem jött be, ok, ha kidugod az orrát a sarkon jó, mert nem látják a hajótestet, de a hajóorrnál is citadellázzák, mint annak a rendje.
AA-ja nem kiemelkedő, a cv nyugodt szívvel száll rád és csap ki. Másodlagosa elég kellemes, igaz, ne megy német bb, de akkor is.
A főágyúk... hát, elég pontatlanok néha. Vagy nem ütik át a célpontot, nemtom, hogy ez a tripla 41cm-es kialakítás jó volt-e v dupla 46-os (nem tudom, hogy eredetileg mi volt a terveken)

Oldalmegjelenítési idő: 0.266 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.