Japán csatahajók

Több
8 éve 2 hete #28483 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Ghostsaker: melyik célkereszt ez, amit használsz, és van-e valami trükkje? :)
régen használtam aslainból hasonló célkereszteket (Crab), de ezeket nemrég betették a játékba is, de azóta meg valahogy csak a sima dinamikust tudom jól használni, de szívesen visszaszoknék egy ilyen szögeket is mutató típusra. itt milyen szorzókat érdemes használni adott típusra/sebességre? nem azért, mert állandóan számolgatnék, de amikor egy szépen az oldalát mutató teljes sebességgel haladó csónakot látok, nem bízom a véletlenre :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 2 hete - 8 éve 2 hete #28510 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
BigaC:
Valóban Aslain modban lévő, Hootorez által készített Tic-Tac Eye of Sauron nevű, és alapól a játék Statikus Type 1-nél lesz, ha telepíted az Aslain modját.
Trükkje? :S ööö.. izé :whistle: mint mindig, hajófüggő, általában maximális távolságra(15+ km) lévő hajók esetén 4-6 előcélzás, de ezt csakis cirkálóra, vagy csatahajóra alkalmazom.Közelebbi célok (10-15 km) esetén már nem kell akkora, de ez is sebesség, meg irányfüggő. A 10 alattiakra meg 0-2, de DD-re már lőttem 4-essel is. Persze, ha német ágyúval lődözöl :woohoo: akkor kevesebb is elég a tapasztalataim szerint , cirka 30-40%-kal kevesebb előcélzás, de még így is becsúszik, hoyg elélövök, vagy mögé. A szögmutatója elég jó segédeszköz ;) és persze mindezekhez kell, hogy Fortuna kísérje a lövéseid és az RNG is jó kedvében találjon (volt hogy első salvó 8-ból 6 találat, 2 overpen és 1180 sebzés, következő salvó 8-ból 2 találat ugyanoda és dupla citadellás süllyesztés :pinch: )
Figyelem, ezek a nálam használt értékek, amik felhasználó és játékstílus függvényében változhatnak :P jó kitapasztalást B)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hete Ghostsaker által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, BigaC

Több
8 éve 2 hete #28518 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Ez kb mint a játékban található 12-es.Legalábbis a skála alapján.

Több
8 éve 2 hete - 8 éve 2 hete #28521 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
BigaC:Talán ez segít:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hete James Onedin által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
8 éve 2 hete - 8 éve 2 hete #28579 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Yamato munkában :P

Amúgy ez egy szép vesztes csata volt, csak azt nem tudom mi a fenét kellett volna még tennem , 3 hajó látja az ellen shimakazéját és nem lövi egy sem , a másodlagosaim elintézték , de még volt ideje torpedokat indítani és süllyedtem .Itt látszik, hogy fölényben voltunk hajó ügyileg, csak ész ügyileg az ellen jobban játszott és 3 hajóval és pontokkal nyertek .

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 2 hete DragonZ által.

Több
8 éve 2 hete #28580 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

James Onedin írta: BigaC:Talán ez segít:

köszi, bár ahogy összenéztem, szerintem máshol vannak itt az osztások és máshol a játékba berakott verziókon, vagy én nem találtam meg, hogy ez most melyiknek felel meg.

Oldalmegjelenítési idő: 0.282 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.