Japán csatahajók

Több
8 éve 4 hónapja #23645 Írta: Weis
Weis válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Pipi1495 írta: Köszi,de akkor még azt áruld el nekem miért jelenik meg igy nekem ahogy a képen is van.Miért nem úgy ahogyan másoknak is mint ahogy a képen is létszik felettem? :)

Miután betallóztad a képet megjelenik mellette a "beillesztés" gomb , rányomsz és voilá: ott a kép.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Pipi__

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #23646 Írta: Pipi__
Pipi__ válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Ááá a fene egye meg,arra nem klikkeltem rá hanem csak csak úgy küldtem el. :D 1000 köszönet :)

Több
8 éve 4 hónapja #23651 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Csak arra figyelj, hogy (legalábbis nálam előfordul) néha valamiért nagyobb a képek mérete, amivel átlépi a keretet, amit fel lehet tölteni egyszerre. Ez nálam ritka és csak 4 kép feltöltésekor szokott előfordulni.
Úgy jelzi a rendszer, hogy üzenet elküldésekor egy fehér oldalon kiírja a gondot :silly:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Pipi__

Több
8 éve 4 hónapja #23670 Írta: Capt_BuvarKund
Capt_BuvarKund válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
A 4. skill sorból mit ajánlotok az Amagi kapitányára? 10 csatából 6-7x 10-esek között evezek vele..

Több
8 éve 4 hónapja #23672 Írta: Grievous
Én AA-t választottam 4. sorból. A 2 hordozóknak való skill nem jó semmire se bb-n. A hp-s nem hiszem, hogy sokat segítene, a másik (bal szélső) asszem gyújtást próbál segíteni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Capt_BuvarKund

Több
8 éve 4 hónapja #23780 Írta: Grievous
Számomra egy jobb Izumo kör

Volt az A bázisnál kezdetben egy Shimakaze, 0 CA support ment arra (talán ment, de a kikőtőbe rögtön távozott), Yamatoval meg moszkvával meg nem mentünk arra, de egy fletcher lett ott később. Ellen Yamatoba lötte megy citet, jó volt :silly:

Izumo, Yamato, Iowa, Montana ezeknél a tolatás mire jó? Sokszor látom ,hogy tolatnak a semmi közepén (rosszabb, ha kisebb tierben is ezt látom).
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.299 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.