Japán csatahajók

Több
8 éve 5 hónapja #21640 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

DragonZ írta: Az Izumora ajánlana valaki egy felszerelés konfigot. köszi előre is

én mindig tok sokat írkálok ahelyett, hogy játszanák. nem is akartam válaszolni, viszont ha válaszolok, akkor bemásolhatom ide is a képemet, esetleg szerényen megjegyezve, hogy hulye Kagero ellopta a fragjeimet, vagy valami B)

szóval :D

alapvetően a Montana is kapott most komoly buffot a másodlagosra, ettől fuggetlenul az Izumo/Yamatonak megmarad a másodlagos tuzérség elvi lőtávjának 10,6km. ez az egyik ut, szerintem érdemes megcsinálni. aki nem akar ezzel poénkodni, annak ott az Iowa :)

szóval zászló, MikeYankeeSox... 5% lőtáv, töltésjavulás, szóráscsökkenés.
kapitány skillek, basic/advanced firing training, - idővel ha meglesz, akkor az otos skill szóródás csokkentése
második felszerelés, (500k-s) ujabb 20% lőtáv, illetve pontosság...

ennyi, és nem tovább, mert ez ha mind megvan, akkor minden lerohanós vagy véletlenul felspotolt 8-9km-re lévo cirkalo/rombolo életét meg tudjuk keseríteni. nem kicsit.

a 3 millás cuccra én légvédelmet tettem, de az Izumonak 21km csak a lőtávja, ez soxor zavaróan kevés, az igaz, hogy motiváll a 16-20km kozotti távolság tartására, az is igaz, hogy cirkálora ekkora távrol még nagyon pontatlan, viszont itt bejon a nem marad meg, lesz belole Yamato dolog :)

Yamato és az Izumo kozti legfőbb kulonbseg, szerintem.
a Yamato torony 72 sec/180 fokkal forog, az Izumoé 45-l.

innentől kezdve nem igazán indokolt az Izumora az expert Marksman, hasznos ha rajt van, de nem muszáj. azért tettem fel, mert a Yamaton muszáj lesz.

3 millás felszerelés, mert nem akarok nagyon kidobálni ilyesmit.
16% lőtávnövelő, Izumora kimondottan hiányzott, de ha nem lenne légvédelem, az is hiányozna.
a Yamato 27km-t felesleges növelni szerintem, oda jol jon majd...
a másodlagos tűzerejének növelése, elég durva az szerintem enélkul is...
töltésgyorsítás, cserébe lassabb toronyforgás. ez az Izumon elférne, de a Yamaton az utobbi szerintem nem.

Izumora további kotelezo dolog, folyton égni fog. de tényleg, cirkálo AP-val nem tud mit kezdeni vele, szoval felgyujtjak. es gyakran torpedozzak is.
prem javito, prem lyukbefoltozo/tuzolto :) az szerintem alap. 22500 kreditnél ilyen javitási koltsegek mellett biztosan mindegyik pénzt fog hozni
kevesebb ideig égő zászlo, India Yanke.
töb hp-t javito/csata utan olcsobban javito zaszlo, India Delta/India Bravo T... szerintem szinten "kotelezo"

ugyanugy, mint a kapitany skillnek a basics of survivability

Damage Control System mod 1, illetve mod 2. (250k/1 milla) minden olyan dolog ami a folyton gyullado/sullyedo hajot kimeli, hasznos.

mivel nem fog leginkabb semerre se menni, csak egy helyben tiprodik 500m elore, 500 hatra a torpedok miatt, a forgolodo cuccot feleslegesnek erzem teljesen...

2 millás cucc... egy ekkora dognél, 400mm-s agyukkal teljesen feleslegesnek erzem az alcat, ezzel folyamatosan loni fogok, csatahajora fogok loni 20km-rol, es 7-8-ra mellettem ott fognak zummogni a rombolok, 14-15-re meg a cirkalok. teljesen felesleges nekem alcat huzni...

amugy valaki kerdezte mire valo a tobbi, marmint a 2 millas cuccon, messzebbrol latod a tarsaid altal spotolt hajokat, loni nem tudsz rajuk, csak tudod hogy ott vannak... magas tierben nagy terkepen hasznos lehet...

ja, és az Izumo korom :D
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Szete58, leopardusz, DragonZ, BigaC

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #21644 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Wow, látszik még mindig fel vagy lelkesülve :lol:

azt mondjátok meg pls, h mi a különbség az Izumo és a Yowa között (azonkivül h egyik amcsi másik sárga :lol: ).

Több
8 éve 5 hónapja #21652 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

leopardusz írta: Wow, látszik még mindig fel vagy lelkesülve :lol:

azt mondjátok meg pls, h mi a különbség az Izumo és a Yowa között (azonkivül h egyik amcsi másik sárga :lol: ).

az elöl hátul tornyon kívul ? az Izumonak messzire jobb a másodlagos fegyverzete, szerintem érdemes rágyurni egy kicsit, az Iowanak meg brutális durva a légvédelme.

Iowa gyorsabb, messzebbre lő, és mind a maga tornya, mind a Montanaé 45 sec/180 fokkal fordul.

Izumonak kisebb az alap lőtáv, jobban motiváll a +16% lőtávnövelőre, gyengébb a légvédelme, ez meg erre motiváll :D illetve Yamatora mind feljebb írtam nem tehetsz olyan cuccot, amivel lassabban fordul a tornya, mert az igy is nagyon rossz már...

Iowara rá lehet tenni a lassabb forgás/gyorsabb toltés opciot, innentől az Iowa
26.5 másodpercenként tud lőni 13500*9-t,
az Izumo meg 30 másodpercenként 12900-t... ez is lehet kulonbseg...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
8 éve 5 hónapja #21660 Írta: Norbee82
Norbee82 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Végre kiadta a Fuso, pedig már kezdtem kételkedni benne.. Viszont AP lövedékkel az NM és Colo ellen nem tudok mit kezdeni, egyszerűen nem sebez ló...szt se.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, DragonZ, pkrusi

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #21661 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Norbee82 írta: Végre kiadta a Fuso, pedig már kezdtem kételkedni benne.. Viszont AP lövedékkel az NM és Colo ellen nem tudok mit kezdeni, egyszerűen nem sebez ló...szt se.

szép kör, gratula! Fuso egy vadállat, nem szabad eladni sosem :love:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja pkrusi által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 5 hónapja #21703 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Köszi a részletes infokat vonKurz ;)

Oldalmegjelenítési idő: 0.294 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.