DragonZ írta: Az Izumora ajánlana valaki egy felszerelés konfigot. köszi előre is
én mindig tok sokat írkálok ahelyett, hogy játszanák. nem is akartam válaszolni, viszont ha válaszolok, akkor bemásolhatom ide is a képemet, esetleg szerényen megjegyezve, hogy hulye Kagero ellopta a fragjeimet, vagy valami
szóval
alapvetően a Montana is kapott most komoly buffot a másodlagosra, ettől fuggetlenul az Izumo/Yamatonak megmarad a másodlagos tuzérség elvi lőtávjának 10,6km. ez az egyik ut, szerintem érdemes megcsinálni. aki nem akar ezzel poénkodni, annak ott az Iowa
szóval zászló, MikeYankeeSox... 5% lőtáv, töltésjavulás, szóráscsökkenés.
kapitány skillek, basic/advanced firing training, - idővel ha meglesz, akkor az otos skill szóródás csokkentése
második felszerelés, (500k-s) ujabb 20% lőtáv, illetve pontosság...
ennyi, és nem tovább, mert ez ha mind megvan, akkor minden lerohanós vagy véletlenul felspotolt 8-9km-re lévo cirkalo/rombolo életét meg tudjuk keseríteni. nem kicsit.
a 3 millás cuccra én légvédelmet tettem, de az Izumonak 21km csak a lőtávja, ez soxor zavaróan kevés, az igaz, hogy motiváll a 16-20km kozotti távolság tartására, az is igaz, hogy cirkálora ekkora távrol még nagyon pontatlan, viszont itt bejon a nem marad meg, lesz belole Yamato dolog
Yamato és az Izumo kozti legfőbb kulonbseg, szerintem.
a Yamato torony 72 sec/180 fokkal forog, az Izumoé 45-l.
innentől kezdve nem igazán indokolt az Izumora az expert Marksman, hasznos ha rajt van, de nem muszáj. azért tettem fel, mert a Yamaton muszáj lesz.
3 millás felszerelés, mert nem akarok nagyon kidobálni ilyesmit.
16% lőtávnövelő, Izumora kimondottan hiányzott, de ha nem lenne légvédelem, az is hiányozna.
a Yamato 27km-t felesleges növelni szerintem, oda jol jon majd...
a másodlagos tűzerejének növelése, elég durva az szerintem enélkul is...
töltésgyorsítás, cserébe lassabb toronyforgás. ez az Izumon elférne, de a Yamaton az utobbi szerintem nem.
Izumora további kotelezo dolog, folyton égni fog. de tényleg, cirkálo AP-val nem tud mit kezdeni vele, szoval felgyujtjak. es gyakran torpedozzak is.
prem javito, prem lyukbefoltozo/tuzolto
az szerintem alap. 22500 kreditnél ilyen javitási koltsegek mellett biztosan mindegyik pénzt fog hozni
kevesebb ideig égő zászlo, India Yanke.
töb hp-t javito/csata utan olcsobban javito zaszlo, India Delta/India Bravo T... szerintem szinten "kotelezo"
ugyanugy, mint a kapitany skillnek a basics of survivability
Damage Control System mod 1, illetve mod 2. (250k/1 milla) minden olyan dolog ami a folyton gyullado/sullyedo hajot kimeli, hasznos.
mivel nem fog leginkabb semerre se menni, csak egy helyben tiprodik 500m elore, 500 hatra a torpedok miatt, a forgolodo cuccot feleslegesnek erzem teljesen...
2 millás cucc... egy ekkora dognél, 400mm-s agyukkal teljesen feleslegesnek erzem az alcat, ezzel folyamatosan loni fogok, csatahajora fogok loni 20km-rol, es 7-8-ra mellettem ott fognak zummogni a rombolok, 14-15-re meg a cirkalok. teljesen felesleges nekem alcat huzni...
amugy valaki kerdezte mire valo a tobbi, marmint a 2 millas cuccon, messzebbrol latod a tarsaid altal spotolt hajokat, loni nem tudsz rajuk, csak tudod hogy ott vannak... magas tierben nagy terkepen hasznos lehet...
ja, és az Izumo korom