Amerikai csatahajók

Több
8 éve 5 hónapja #21349 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Kzoli írta: Nem álszent a Fusoval ettől nagyobbakat megyek, ott jó de ez Tier VII hajó tehát akkor elvileg lehetne jobb is csak nem megy sajnos ha jobbra van szükség. :blink:

átlagosan ennél nagyobbat ? akkor nem, ez k-va xar volt, minimum a dupláját kellene lőjed, 100 alatti találat 400mm-s ágyúval kimondottan gyenge :evil:

Colorado sebessége egyébként harcban kimondottan elegendő. az, hogy a Nagato vagy a Fuso 3 csomoval tobbet megy... nem azon mulik.
kiváloan fordul, és nem tudsz előrerohanni kilovetni magad, tökéletes tanulo csatahajo extrém jo légvédelemmel...

alapvetően ugy emléxem vissza erre a hajóra, amivel teljesen kezdőként kiugróan jó eredményt értem el, minden a helyén van, az NC ágyúja komoly csalódás volt ezután...

szóval ha leteszik a Colot top tiernek, legyilkolja simán a saját oldalát, egy hibája van, hogy ahova teszik, ott harcol. ugyanakkor később a gyorsabb hajókkal se olyan triviális teljesen átmenni a másik oldalra, és még érdemben beavatkozni a csatába....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Kzoli

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #21369 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Nálam eddig a NM az elért legerősebb USA- hajó, kapitánya szépen izmosodik, fregattkapitányi rangban van 7 skill-el.

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #21386 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
No azért ennek az ott harcol ahol lerakják vannak azért komoly bajai. Éppen most mentem egyet vele leraktak gyakorlatilag 1 rombolóval az A zónához a csapat a C indult foglalni tehát egyedül maradtam. Természetesen az ellen az A B zónára indult és hát azért 9 hajó ellen ez sem ért szart sem ja és hogy elmész onnét felejető gyakorlatilag esélytelen. Maradt a harc ameddig bírta a hajó. Ezt csak azért írom hogy ne vegyük már ezt kis hátránynak tisztelt vonKurz. De ez egy ilyen hajó nem lesz a szívem csücske az biztos.
szerk: Na itt vannak hozzá a képek. Jó az most más kérdés, hogy a csapat is egy fos volt.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Kzoli által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #21388 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Kzoli írta: No azért ennek az ott harcol ahol lerakják vannak azért komoly bajai. Éppen most mentem egyet vele leraktak gyakorlatilag 1 rombolóval az A zónához a csapat a C indult foglalni tehát egyedül maradtam. Természetesen az ellen az A B zónára indult és hát azért 9 hajó ellen ez sem ért szart sem ja és hogy elmész onnét felejető gyakorlatilag esélytelen. Maradt a harc ameddig bírta a hajó. Ezt csak azért írom hogy ne vegyük már ezt kis hátránynak tisztelt vonKurz. De ez egy ilyen hajó nem lesz a szívem csücske az biztos.
szerk: Na itt vannak hozzá a képek. Jó az most más kérdés, hogy a csapat is egy fos volt.

Ahoz képest egész szép teljesitmény.A Trident egy fos pálya és elég faszul osztja el a hajokat rajta.

Több
8 éve 5 hónapja #21390 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
hát ja. ilyen elosztásban szinte mindegy milyen 7-es BB-vel raknak oda..

Több
8 éve 5 hónapja #21404 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

BigaC írta: hát ja. ilyen elosztásban szinte mindegy milyen 7-es BB-vel raknak oda..

Azért nem mindegy mert Pl a Fusoval legalább tudom tartani távolságot de a Colorado utol érik ilyenkor sok a 4 knots különbség.

Oldalmegjelenítési idő: 0.322 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.