Amerikai csatahajók

Több
8 éve 6 hónapja #21181 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Én csak a saját tapasztalataimat írom le, ha egyszer forgásra kényszerítem ( márpedig a torpedó miatt kell neki ) utána a lassú test a lassú torony forgás simán kivégzem, ráadásul a többség salvót lő. Tohonya nehézkes a lövés is sok időt igényel és ha elbaszod akkor átlag vége is van a történetnek.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #21182 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Kzoli írta: Biga én épp ott a Colonál hagytam abba az egész ami ágat. Ettől a hajótól még egy cirkálóval sem tartok az esetek nagy százalékában még 12km sem talál ellenben én tutira elégetem. Valamit tenni kellene vele a WG mert egy gyalázatos szerkezet.

ez két külön dolog, hogy mitől tartunk egy jó cirkálóval és mennyire jó a hajó :)
jó cirkálóval egy szem csatahajótól én sem tartok legyen az bármi :)
az igaz, hogy olyan jókat sosem mentem vele, mint a Mex-el, de egyáltalán nem rossz.
itt egy régebbi csata Tirpitz-ek és Iowák ellen és még élve is maradtam :)
engem csak egy dolog zavar, a lassúsága. és ezt nem is taktikai, hanem stratégiai ok miatt gáz, ha nem találom el jól, merre induljak, akkor nem jut semmi :)

Mellékletek:

Több
8 éve 6 hónapja #21187 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Tudom, hogy skizo dolog, de egyszer megnéznék egy Kzoli Colo vs Kzoli cirkáló meccset... tuti a Zoli jönne ki belőle győztesen, no de melyik hajóval? :)

Több
8 éve 6 hónapja #21189 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
szerintem szigorúan 1:1-ben kevés csatahajónak van esélye egy jó cirkálóval szemben.
persze nem közelharcra gondolok.
de számtalanszor tapasztaltam/láttam, hogy a cirkáló kimanőverezi a szalvókat, miközben lőtáv határon marad, neki viszont könnyebb eltalálni a csatahajót és végül leégeti/kivérezteti.
persze ritka, hogy ez zavartalanul lefolyik és senki más nincs ott, de előfordul...

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #21195 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

BigaC írta: szerintem szigorúan 1:1-ben kevés csatahajónak van esélye egy jó cirkálóval szemben.
persze nem közelharcra gondolok.
de számtalanszor tapasztaltam/láttam, hogy a cirkáló kimanőverezi a szalvókat, miközben lőtáv határon marad, neki viszont könnyebb eltalálni a csatahajót és végül leégeti/kivérezteti.
persze ritka, hogy ez zavartalanul lefolyik és senki más nincs ott, de előfordul...

nincs olyan tier7 v. az alatti cirkáló akit ne tudnák megolni egy Coloval. azt a kommentet nem igazán értem, hogy forognia kell a torpedo miatt. miért kellene forogni ? hogyan jut olyan közel valaki egy colohoz, hogy van esélye forgattatni a torpedoval ? :)

1-1ben az van, hogy ameddig nem figyel egy tulajdonképpen bármilyen csatahajo egy nála nem magasabb szintu cirkálóra, addig gyepálja, de ha visszalőnek, akkor jobb elbujni egy idore...

azért a Zao, aki simán látja a Yamatot, és mellette láthatatlanul tudja loni, mas kerdes egy kicsit :)
de ha latszik a cirkalo loves utan, akkor 1-1ben hasonlo tudasu jatekosok eseten :D nem igazan van eselye egy cirkalonak...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja vonKurz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Lajler, Kzoli

Több
8 éve 6 hónapja #21196 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Ha az egyik Zoli az Atagoval játszik akkor az jönne ki győztesen, hozzáteszem egy Fuso vagy Amagi ellen azért már más volna helyzet ha ott van annyi esze hogy nem lő salvókat akkor 15km ki tudni szedni. A legnagyobb hiba ami ellehet követni ha BB cirkálóra salvót lő!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.255 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.