Amerikai csatahajók

Több
8 éve 6 hónapja #21156 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Szerintem nem eldönteni kell, hanem eladni... azon az ágpn a NM az első emlékezetes hajó.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #21158 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Justice írta: Nekiálltam az amcsi csatahajóágnak, 2 nap alatt minden modult kifejlesztettem a New Yorkra. Még nem tudom eldönteni, hogy egy jó vagy egy iszonyat rossz hajó. Van csata, hogy én viszem a legtöbb sebzést és killt, máskor el sem találok vele semmit. Kb. 10 csata kellett vele az első citadellához.

A többi is ilyen, szokj hozzá. De legalább a légvédelmük kiváló :)

Több
8 éve 6 hónapja #21159 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Szerintem elég pontosak, mind a NY, mind a Mexikó mind a Colorádó, s jól adják a sebzést és, a citadellát is... Toronyforgásuk is jobb mind a fusóé.

Több
8 éve 6 hónapja #21164 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Szete58 írta: Szerintem nem eldönteni kell, hanem eladni... azon az ágpn a NM az első emlékezetes hajó.

NM miatt álltam neki az ágnak.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #21178 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Biga én épp ott a Colonál hagytam abba az egész ami ágat. Ettől a hajótól még egy cirkálóval sem tartok az esetek nagy százalékában még 12km sem talál ellenben én tutira elégetem. Valamit tenni kellene vele a WG mert egy gyalázatos szerkezet.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja Kzoli által.

Több
8 éve 6 hónapja #21180 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Ritkán nem értek egyet veled Zoli, de most nagyon nem. A Colo - szerintem, s ezt hangsúlyozom, hisz lehet, hogy csak az én kezemre passzentos - hihetetlen jó hajó. Nagyon bírja a gyűrődést, a bombázó-torpedózó Wingeket gyönyörűen bedarálja, és igenis pontos... jóval megfontoltabban kell vele célozni, mint a NM-val, pedig azzal sem volt szabad kapkodni, de ha betalál - és betalál! - akkor ott acél nem marad a víz fölött. Máig sokkal szívesebben és merészebben hajózom ki vele a kikötőből, mint az NC-vel vagy az Iowával. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Kzoli

Oldalmegjelenítési idő: 0.259 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.