Amerikai csatahajók

Több
8 éve 5 hónapja #21610 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Nem vagyok egy túlzottan jó játékos, de felmerül bennem olykor mikor NM-val van 4 killem, 110 000 sebzésem és vesztünk (nem is kicsit), akkor a többiek vajon mi a frászt kerestek a pályán a csapatomból? Ráadásul nem az a határon hajózós fajta vagyok, hanem megyek bele a sűrűjébe.

Utánaszámolgattam, minden légvédelmi fejlesztéssel olyan 63-65-ös légvédelmem lesz a Mexen, az azért t6-ban tűrhetően hangzik.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #21611 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
ma valami nem stimmelt a Mex-el... véletlenül ezen maradt, Colorado-val akartam menni, mindegy mondom menjünk... minden lövés pontosan 1240 sérülés pontot ért, tökmindegy hol érte a hajót.. én meg 6-7K-kat kaptam vissza szögben hajózva... utána Colorado, ugyanaz.. így lassan lesz meg az NC :)

Több
8 éve 5 hónapja #21614 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Vannak ilyen érdekes dolgai játéknak. Tegnap egy Nürnberg vagy 20-at lőtt belém HE-vel és semmi sebzése nem volt (értsd: 0 dmg), én meg egy szalvóból két citadellát neki. New Yorkkal volt olyan egy napon belül több csatában, hogy HE-vel 4-5 találatból sem okoztam kárt, de a többi napon nem fordult elő.

Több
8 éve 5 hónapja #21633 Írta: BigaC
Ez egy gyengécske menet (vakok között félszermű a király :)), de jól szemlélteti mit bír a Colorado szemből, megkaptam a Fireproof és a Dreadnought plecsnit is :)
(68K sebzést szenvedtem el, ebből 44K a tűz :D )

Mellékletek:

Több
8 éve 5 hónapja #21635 Írta: BigaC
és be is hajózott, a dublont elvertem B hajótestre... FC 23km nem tűnik annyira sürgősnek a 21 fölé, vagy majd kiderül... :)
viszont Colorado-tól megválok, kapitánya átkerül ide... hosszú átképzés, mert ugye a dublont előrelátóan elköltöttem, na most lenne jó egy amerikai prém hajó.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 5 hónapja #21637 Írta: BigaC
próbakör narancssárga skillekkel. jó kis hajó lesz ez.
jött a vihar, a köd leple alatt egy Fuso-val és egy Colorado-val átmentünk a bázisra, kiszedtük az ott lévő NC-t és Tirpitz-et és megnyertük a csatát. :)

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.284 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.