Amerikai csatahajók

Több
8 éve 7 hónapja #19509 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Fordítva is így van, a rombolóké pedig a csatahajók levadászása :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #19801 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Na rávarrtam a Coloradó-ra a C testet. Kíváncsi leszek. Mondjuk az tuti a rapszodikus alkoholos befolyásoltsággal küzdő tüzéreimre nem lesz hatással :evil:

Több
8 éve 6 hónapja #20840 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Na a Colorado elég jó viszi, pedig uj még. Szépen adja a killeket meg citadellákat, minden csatában kerül 2-3 általában. S viszonylag pontos is.

S ja, egyik citadellám 15000 sebzést adott, nem arról volt szó h a cit. az AP max. sebzését adja?

Több
8 éve 6 hónapja #20852 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
berakom ide is :) Mex-el szerintem a legjobb köröm sebzésben és citadellák számában.. persze lehetett volna jobb, de jó meccs volt. és feltűnően pontos volt a Mex, de lehet, hogy csak az RNG velem volt :)

és hamarosan meglesz a 4-es skill a kapitányához, a +AA és secondary lőtávos az első ötletem...

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Több
8 éve 6 hónapja #20859 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Hát na, érdekes csata volt, a Texas úgy döntött behajózik a cirkálók és rombolók közé, majd lengyelesen le noobozott, mondván miért nem támogattam. Amint látjátok nem kevés cirkáló volt ott, pontosan 5, valamint még két csatahajó. Valamiért a lengyel nem értette meg,mi csak védekezünk, azaz hátrálva harcolunk, a végén magányosan égtem el, de azért mentek előttem is ketten a hullámsírba.

Mellékletek:

Több
8 éve 6 hónapja #21066 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Colorado-t kezdem megkedvelni. Sebzésben nem olyan nagy szám, de csobbantottam pár hajót :)

Azt hallottam, hogy a köv. nagy patchben az amerikai csatahajók kapnak némi buff-ot. A Colorado-nak a légvédelme is jobb lesz, ami most sem semmi... Úgyhogy lehet, kicsit érdemes amerikai csatahajózni, akik eddig hanyagolták :)
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.336 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.