Amerikai csatahajók

Több
8 éve 7 hónapja #19020 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
VonKurz számolgatta egyszer,hogy a kijelölős skill kevésbé hatékony,mint a másik(a négyesek közül)Ráadásul,ha rád ugrik egy Midway,vagy valami hasonló repülőgyár,kislányos zavarodban,azt se tudod melyik századát jelöld ki,és örülsz,ha egy részét kikerülöd a torpedóinak,vagy csak 8x gyújtott fel,nem 16x :lol: (sajnos már tapasztaltam :lol: )
Ha meg marad a kaptiány a Mexicoban,oda szerintem bőven elég az a légvédelem.Sőt,ha mai állapotában húznám a Mexicót, lelet nem is a lőtávnövelőt tenném rá.17km fölött nem nagyon lehet már eltalálni vele semmit.Ha jól rémlik az aa upgrade 10 pontot dob a légvédelemre,úgy meg aztán takarítja az eget:)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #19021 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
igen azt megtaláltam

vonKurz írta: otosbol megvan a másodlagos pontosságának novelése, akkor felszerelésbol is felraktad a masodlagost ? ha igen, még mindig csak 6km, oda nagyon kellene a negyes skill...
raadásul a rossz négyest raktad fel, ha kijelolod a rajt, az +157 sebzes csak nalad...

ha a masikat teszed, akkor mind az 500 sebzesedet sokkal messzebbrol fogja leadni, biztos hogy az tobbet er, sokkal...
mellesleg a másodlagosra is :)
Izumonal tartok, oda rágyurok a másodlagosra, 10,6km már most a lőtáv, csak innen még nem találl el semmit.

Montananal nem biztos, hogy a 7km-s elvi lőtáv ha minden rajt van, megéri. lehet jobban jársz, ha inkább a tuzgyorsaságot noveled...

Uh ujra azt kérdem, Mr VonKurz h honnan tudod te ezeket ilyen pontosan? :lol: :) Linket kérnék szépen :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja leopardusz által.

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #19047 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

leopardusz írta: igen azt megtaláltam

vonKurz írta: otosbol megvan a másodlagos pontosságának novelése, akkor felszerelésbol is felraktad a masodlagost ? ha igen, még mindig csak 6km, oda nagyon kellene a negyes skill...
raadásul a rossz négyest raktad fel, ha kijelolod a rajt, az +157 sebzes csak nalad...

ha a masikat teszed, akkor mind az 500 sebzesedet sokkal messzebbrol fogja leadni, biztos hogy az tobbet er, sokkal...
mellesleg a másodlagosra is :)
Izumonal tartok, oda rágyurok a másodlagosra, 10,6km már most a lőtáv, csak innen még nem találl el semmit.

Montananal nem biztos, hogy a 7km-s elvi lőtáv ha minden rajt van, megéri. lehet jobban jársz, ha inkább a tuzgyorsaságot noveled...

Uh ujra azt kérdem, Mr VonKurz h honnan tudod te ezeket ilyen pontosan? :lol: :) Linket kérnék szépen :lol:

rutin meg az évek.
ja, meg vagyok olyan fuggo, hogy szeretem nézegetni mi lesz nekem ha nagy leszek, oszt mire tényleg, addigra jól a fejemben van az egész :)

most jön az ovodás kérdés, az tudod, hogy le lehet nyitni a hajók statisztikáit, és ha ráviszed az egeret mondjuk a "secondary armament 120mm/.... " re. ott kiirja pontosan milyen messze lo, meg mivel ? ap/he, légvédelemnél is mennyit lő, milyen messze, milyen kaliberrel, stb

erre gondolok

wows-numbers.com/ships/

itt találsz mellesleg nyers statisztikát, ezt is gyakran nézegetem, mert itt tudom osszehasonlitani az olyan hajot, ami megvan nekem is azzal amelyik nincs.

a fentebbi kep az mindig az aktualist mutatja, azaz ha van kijelolve kapitany, van fent felszereles, akkor azzal egyutt...
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja vonKurz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #19050 Írta: leopardusz
ezt a wowsnumberst láttam én is de ahogy néztem mintha nem lenne mindenhol teljes, igy hagytam. De az óvodás kérdésre a válaszom az h nem. Ha eszt tuttam vóna... :woohoo: Azért igy már mindjárt más :lol: Köszi :love:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #19070 Írta: leopardusz
hihetetlen milyen részletes, kattintgatásra ágyúnként, légvédelmi lövegenként akár egyesével is körüljárja a hajót, remek :love: . Eddig sosem tudtam tisztességesen ráközeliteni a hajóra ahol akartam... (egy újszülöttnek minden vicc uj ugyebár :lol: )

Amugy ugye alapból is ugy van az , h ha kijelöljük a célt a légvédelemnek, akkor erősebben fogja lőni, nem csak a Manual fire control feltevése után... Kb mennyivel növeli meg a hatékonyságot ha a skill nélkül tesszük (20 30 50 %)?

s ja, ez a másodlagos fegyverzetre is érvényes, h kijelöléssel növeli a hatékonyságot?

Több
8 éve 7 hónapja #19076 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

leopardusz írta: hihetetlen milyen részletes, kattintgatásra ágyúnként, légvédelmi lövegenként akár egyesével is körüljárja a hajót, remek :love: . Eddig sosem tudtam tisztességesen ráközeliteni a hajóra ahol akartam... (egy újszülöttnek minden vicc uj ugyebár :lol: )

Amugy ugye alapból is ugy van az , h ha kijelöljük a célt a légvédelemnek, akkor erősebben fogja lőni, nem csak a Manual fire control feltevése után... Kb mennyivel növeli meg a hatékonyságot ha a skill nélkül tesszük (20 30 50 %)?

s ja, ez a másodlagos fegyverzetre is érvényes, h kijelöléssel növeli a hatékonyságot?

régebben 50% volt a légvédelemnél, ha jol remlik ezt levettek 30%-ra, de fontosabb az a resze szerintem, hogy ha jon tobb bombazo, akkor a torpedost jeloljed ki amint eljut arra a hatarra, ahonnan mar tudod loni, illetve ha 5km-re van, és bejelolted, akkor a 2km-re lovo agyuid lonek mas celt, marmint ha van nekik...

a másodlagosoknak is szoktam kijelolni celt, ott nemtok rola hogy bonuszt ad, es ott jellemzoen annak sincs jelentosege, hogy a kozeledo 3 hajobol melyiket loje :) bar ha van koztuk torpedos hajo, akkor inkabb azt...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Oldalmegjelenítési idő: 0.306 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.