Amerikai csatahajók

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #18568 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

vonKurz írta:
itt minden premmel szamolva, bruttoban, zászlo nélkul...

hát a szorzókat tudjuk, 1.2 ha jól emlékszem, tehát prém hajó és prém account 1,2*1,2, vagy esetleg az account 1,5-öt adna? *

volt nemrég egy 64K Kutuzov, 3 kill, 5 bázisvédés, 11 repülő, ezért kaptam 390K-t, ennél többet még soha nem sikerült összeszednem. nekem is van egy elméletem, a prémium hajó megvételének első hetében kapsz egy kis barátias RNG-t, hogy úgy érezd, jól döntöttél :)
azóta megközelíteni sem tudtam a Kutuzovval ezt az eredményt, 140-150K a max. prém hajó ide vagy oda.

szóval a sebzés mégse a döntő része lehet...
tegnap Colorado 95K sebzés - 144e kredit.
előtte 84K, 117e kredit.

és volt egy Kamikaze 6 plecsnivel, 5 kill-el, 89K - 240e kredit, pedig ez prém hajó. persze a Tier-ben igazad lehet, és a Kamikaze csak Tier 5.

amúgy pont az Atago miatt agyalok ennyit, hátha azzal tudnék többet keresni, de valószínű ha a Kutuzovval nem megy, akkor az Atago-val sem fog.

* igen, prém 1.5, tehát prém hajó+prém acc=1,8x credit
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja BigaC által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #18571 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
amúgy ez kb. a WoT kalkulációja:
wiki.wargaming.net/en/Battle_Mechanics#T...perience_and_Credits

valami hasonló lehet gondolom itt is.

Több
8 éve 7 hónapja #18583 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Ez megint csak privát véleményem: ebben benne lehet az is Biga, hogy úgy mint én mindig más hajóval mégy időhiány miatt. A Kutuzovot is szokni kell, még én is csak karcolgatom. Valószínűleg az Atagoval is így leszek. De ne add fel rá fogsz te arra érezni hidd el.

Több
8 éve 7 hónapja #18584 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Én ma a Kamikazeval 345k kreditet kerestem. Az eredmény bent van az örömködőben. Én most úgy döntöttem, hogy a Kamikazera és a Warspite-ra fogok fókuszálni. Szeretnék beletanulni a csatahajózásba, és a T6 erre jó terep lehet, itt a süllyedés sem kerül olyan sokba. A Warspite-ot nagyon kezdem megkedvelni. Jobban kézre áll, mint akár a Fuso, akár a New Mexico.

Több
8 éve 7 hónapja #18593 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

BigaC írta: amúgy ez kb. a WoT kalkulációja:
wiki.wargaming.net/en/Battle_Mechanics#T...perience_and_Credits

valami hasonló lehet gondolom itt is.

jól van jól, a wot rendszere egészen más az miatt, hogy ott a spot is hoz xpt is és kreditet is. Egy könnyű tankkal spotolok párezret, nem is lövök, de a csata végén a legtöbb xpt én kapom vele. Itt viszont tudtommal a rombolók nem kapnak semmi pluszt sem a spotra, sem a spot dmgre...
Nagyon kellene egy ilyen tájékoztató a Wshipsre is...

Több
8 éve 7 hónapja #18599 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Lassan kezdem megszokni a Colorado-t, mivel én is keveset játszom, így igyekszem mindennel futni pár kört, szóval még nem éreztem rá, de alakul.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, SgtBala

Oldalmegjelenítési idő: 0.262 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.