Amerikai csatahajók

Több
8 éve 7 hónapja #18428 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
A 2. képen talán pontosabban látszik,inkább a kémény,és a parancsnoki híd közé kapta a csomagot.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #18439 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

sgt_dog írta: Na ez már olyan Montanás kör volt:)

Ez meg itten... lehet sose lövök még egy ilyet :lol: az ott egy Yamato...szegénykém:)

És a következő salvo:)

szerk.muszáj volt visszanéznem a replayt, a 2 salvo 110k+ dmg:) 81k hp-ja volt a Yamatonak,30k+ az Ibukinak:)

Ez igen :) Ott aztán borult a rizs meg a szusi :evil:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Több
8 éve 7 hónapja #18487 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Ma csak Colorado-val megyek, valahogy rá kell jönnöm a titkára :)
mert az NC azért izgat, most is egy olyan csobbantott...

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #18501 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
gondoltam balszélen, hogy tököm fog átgrasszálni a többséghez jobbra, elindulok lesz ami lesz, velem jött egy Nürnberg és Warspite.
sajna a Warspite csak elrettentésnek volt ott, lőni nem sokat lőtt, de a Nürnberggel ledaráltam az egész balszárnyat, Yorck+Myoko+Kongo+Colorado.
a Kongo-val közelharcoztam, kipróbáltam a +20% másodlagost, nem rossz dolog ez...

amúgy én vagyok a hülye, mindig egymás után megyek a hajókkal, egy típussal legalább 2-3 meccset kéne tolni, dehát kinek van annyi ideje ugye.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja BigaC által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler, Andrej72, DragonZ

Több
8 éve 7 hónapja #18510 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

BigaC írta: gondoltam balszélen, hogy tököm fog átgrasszálni a többséghez jobbra, elindulok lesz ami lesz, velem jött egy Nürnberg és Warspite.
sajna a Warspite csak elrettentésnek volt ott, lőni nem sokat lőtt, de a Nürnberggel ledaráltam az egész balszárnyat, Yorck+Myoko+Kongo+Colorado.
a Kongo-val közelharcoztam, kipróbáltam a +20% másodlagost, nem rossz dolog ez...

amúgy én vagyok a hülye, mindig egymás után megyek a hajókkal, egy típussal legalább 2-3 meccset kéne tolni, dehát kinek van annyi ideje ugye.

Nyugi, van még ilyen hülye aki egymás után megy velük. Én sem tudok erről leszokni :)

Több
8 éve 7 hónapja #18513 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Szép meccs! Most már tapasztalatból mondom, hogy ilyen helyzetben egy Colorado, és egy Warspite némi cirkáló támogatással mindenen átrágja magát, amíg nem kap magasabb tierből ellenlábast. ;) Kár, hogy a te Warspite-osod nem állt be a sorba.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Oldalmegjelenítési idő: 0.318 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.