Amerikai csatahajók

Több
8 éve 9 hónapja #12318 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Még nem volt csatahajóm az amerikai vonalon, az elsők (pl. Wyoming) a robusztus és félelmetes külsejük, hatékonynak vélt ágyúsoraik ellenére túl lassúaknak tűntek, úgyhogy az USA gyártmányai közül eddig csak cirkálókat szereztem, azt is úgy, hogy az Omahánál kisebb tier-eket drága ezüstért eladtam, úgyhogy jelenleg egy C Omahám van (ami a Murmansk amcsi ikertestvére, mint észrevettem) :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #12322 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Akkor a New Mexico-t különösen ajánlom a figyelmedbe. Kicsit lassú, sokat morog, de akit megharap, annak bizony fájni szokott. Ő az egyik olyan hajó, amivel a Cleveland-t rendszeresen lehet egylövésezni.

Ha kedveled a chat ablakban az ellenfél ugatását, szíves figyelmedbe ajánlom ezt a csatahajót.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Több
8 éve 9 hónapja #12326 Írta: Gneisenau67
Nem ennek a fórumrésznek a témája, de én így jártam egy bizonyos orosz uralkodóról elnevezett monstrummal.
Az izmosnak gondolt Aobával indultam el, hogy majd torpedóimmal végzek vele, de egyetlen sortüzével - nulla sebzésem ellenére- lesöpört a porondról.
Kérdezgettem is a chaten, hogy ez mi volt, aztán nyugtatgattak, hogy az a hajó olyan : gyorsan és fájdalommentesen öl :)

Köszönöm, alkalomadtán kipróbálom a New Mexico-t.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #12336 Írta: Dr.OGA
Dr.OGA válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Szerintem a Wyoming és a New York is egész kellemes csatahajók és szerettem mindkettővel hajókázni :)
Első ízben én is azt gondoltam, hogy a lassú amcsi csatahajókkal milyen szenvedés lehet, de egész kellemeset csalódtam bennük... rá kellett jönnöm, hogy a sebesség nem minden... A Myogi ellenben nagyon nem jött be a japánoknál, 6 db lövegével távolra lőni, egyszerűen gyalázatos találati aránya volt (legalábbis szerintem...).
Rengetegszer volt, hogy az irány ahogy lőttem teljesen rendben volt, de az összes lövedék a célpont körül teljesen szétszórtan 0 találattal esett le... persze ez előfordul más csatahajóval is, de ezzel olyan sokszor esett meg, hogy emiatt nagyon szenvedtem vele, míg kifulloztam. Hiába gyors, ha nem találok el vele semmit...
A Wyoming 12 lövegével ilyen problémával nem szembesültem :) persze néha előfordult, hogy nem értem oda időben a pálya olyan részére ahol kellettem volna :) de amikor 12 ágyú elsül, az mégiscsak 12 ágyú... :)
A New Mexico-val még csak ismerkedem, alig van rajta ez az kifejlesztve...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Dr.OGA által.

Több
8 éve 9 hónapja #12339 Írta: Gneisenau67
A Myogit én is eladtam hamar, de Kongo-ra nem gyúrtam már. A legtöbb pontot a Kawachi-val szereztem, eljutottam 9 millió kreditig, abból vásárolgattam a hajóim nagy részét.

Az USA-hajókhoz kedvet csináltatok, valószínűleg kipróbálom őket.

Több
8 éve 9 hónapja #12344 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
New Mexico-t én is ajánlom, nagyon jó "kis" hajó. Most jutottam odáig, hogy teljesen fel van fejlesztve, így már elég strapabíró és AA terén sem kell szégyenkezni.
Innentől felfelé már inkább azon múlik a pont, hogy tudtam helyezkedni és merre indultam el :) Most gyakorlom a spotter plane-el való célzást, bár nem sokáig hatásos a consumable, jól meg lehet tréfálni a messze lévő gyanútlan hajókat :) (azt hiszem +20% range ilyenkor)

Oldalmegjelenítési idő: 0.265 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.