Német cirkálók

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #23107 Írta: Pipi__
Pipi__ válaszolt a következő témában: Német cirkálók
A Yorck-al nem könnyű játszani h pluszban légy(prémium nélkül főleg).Egy nagy mocskos hátránya hogy csapott a hátulja,igy ha menekülőre kell fogni a dolgot akkor ki is lövik szépen a motort.Belassulsz és gyorsan szétszednek.Én majd mindég minuszban vagyok vele.Talán 2x volt 3-as süllyesztésem... az állandó az 1-2 vagy egy sem.Még ha ki is lősz ellenséget és téged is kilőnek,akkor is 90%-ba minuszba tud vinni a mocsok.
A Nürnberg viszont kiváló.Nem egy Tirpitz elsüllyedt már általa és a többi számára nagy csatahajó.Persze nem csak gyujtogatással amiben az egyik legjobb,hanem a torpedóival.Volt már 6 enemy süllyesztés is,többször 5 és a naponta 4 párszor megvan,attól kevesebb szinte állandó.Ha alig dolgozol vele,akkor is tud hozni a konyhára.Egyszer elment az áram induláskor és állva maradt,amikor beléptem a játékba látom pár százat hozott úgy is a másodlagos ágyúival.Persze itt nem sérült mert nem lőttek rám és a csapat nyert.
A kettő között a Yorck repülője sokkal jobb.Volt párszor hogy miután elsüllyedtem,repülő meg kilőtt ellenséges repülőt.Nürnberg repülőjénél ezt még nem tapasztaltam.De ezzel nem megy a Nürnberg fölé.Nürnberg állandóra a kikötőmbe marad.Ő a nagy kedvenc.
Mindenesetre ha nincs prémium fiók mint nekem se,akkor a Tier VII hajókkal "nem lehet játszani",mert szépen megeszik a pontjaid.Legyen az cirkáló vagy csatahajó.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja Pipi__ által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #23108 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Nincs prém fiókom, de nem szoktam t7-esekkel mínuszba menni általában. Vész esetén ott vannak a zászlók eme szempontból.
Killem nem nagyon szokott lenni, valahogy nem jön úgy ki a lépés sokszor. De inkább a sebzésre figyelek, legalábbis arra ,hogy a sebzésszámláló mód az össz sebzést hogy jelzi (színnel ,hogy jó sebzésem volt-e vagy mérhetetlenül rossz)

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #23120 Írta: Grievous
Mentem 3-4 kört Nürnberggel, majd megvettem a Yorckot. Hát...

Kapitánynak kell még 17k xp, hogy aktívak legyenek a skilljei, de egy 6. érzék nagyon jól jönne pl, mert 2. meccsemen kaptam egy citadellát emiatt. Meg a toronyforgást segítő skill is kellene, kb olyan, mint egy skill nélküli myoukou

Első meccs

Halálom után jött a citadella. Sajna a hp-m nagyja eltűnt 1db hatsuharu torpedótól, mert hangriasztásom nem volt, pontosabban kb 1km-re tünt fel és nem volt időm kikerülni, szonár volt bent, mert elfelejtettem lecserélni AA boostra (yorckon mi a jobb, AA v szonár?), majd sziget mögött spotoltam a dd-t, lassú toronyforgás + pár AP utn kicsaptam, de ki kellett mennem ellen ca-i elé

2. meccs:

Meccs elején kaptam egy citet, fél hp-m oda. Utána csak szenvedtem, mert alap lőtávom van még. De valahogy jött sebzés. A végén meg indítottam egy torpedó sorozatot a 6-7km-re levő Carolinára, majd egy másikat. Majd kilőtt, mert nehéz nem kilőni egy közeli ca-t, akár csak az orrát mutatja akár nem. Első sorozat misselte, de a 2. elkapta + medál.

Lőtávot érdemes free xp-ből kihúzni, vagy sima xp is elég rá? Van 35k free-m, max Izumora tudnám most költeni.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja Grievous által.

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #23122 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Német cirkálók

Grievous írta: Lőtávot érdemes free xp-ből kihúzni, vagy sima xp is elég rá? Van 35k free-m, max Izumora tudnám most költeni.

Ennél nem szoktam spórolni, ha van free xp kapásból tolni kell a lőtávnövelést. :)
Cirkálónál meg főleg nem árt.
AA v szonár ? a fene tudja :) romboló midig van CV meg nem, így én utóbbit pakolom fel de van amikor meg a + légvédelem lenne jobb. :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja PzPuma által.

Több
8 éve 3 hónapja #23123 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Német cirkálók

Grievous írta: Van 35k free-m, max Izumora tudnám most költeni.

Inkább gyűjts még hozzá, kell az nemsokára a német csatahajók moduljaira, hogy ne stockként menj velük csatába.

Több
8 éve 3 hónapja #23125 Írta: Grievous
Nem igen fogok átugorni hajót majd, de majd megnézzem mennyi xp lesz.

Oldalmegjelenítési idő: 0.251 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.