Német cirkálók

Több
8 éve 3 hónapja #23094 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Sajna a töltésidő kétszeres :P , amugy elég jó. Myokot ha ismered, a York töltésideje kisebb, tornyai gyorsabban fordulnak, lőtávja jól érezhetően nagyobb. Cserébe egy ágyutoronnyal kevesebb van, csak 4 pár ágyú. 200as a kaliber, HEvel is 3-4 ezreket nyom BBbe is, távolabb. Közelre hatalmasat lő.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #23099 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német cirkálók
a Yorck AP-je 8-10km felett szinte használhatatlan, nagyon magas a röppálya.
én főleg gyújtogattam vele :)
ugyanakkor az AP sebzése kiemelkedően magas, tehát közelről valóban durva, csak cirkálóval nem életbiztosítás bármihez ilyen közel menni.
egyébként a Nürnberg felett valahogy megszűnt a német cirkálók varázsa, a Nürnberget kifejezetten szerettem, a Yorckot átszenvedtem, a Hipper olyan langyos. néha jó, de inkább nem az.

Több
8 éve 3 hónapja #23100 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Éppen a Hippert szeretném elérni csak az ágon (kancolle Prinz Eugen után, ha már ott nincs meg még....)

Myoukoum volt, ilt most van a 2 ködös változata. Azokon 2 dolgot nem szeretek: könnyen sérülő kormánylapátot, és a lassú toronyforgást.
Töltésidő nem zavar nagyon, Mogamin megtapasztaltam a 155 és 203-as átváltáskor (előtte meg ugye csak 203-as van, asszem Furun is)

Több
8 éve 3 hónapja #23101 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német cirkálók
furcsa, én nem emlékszem, hogy Myoko-nak gyakran kilőtték volna a kormánylapátját, pedig van pár csatám vele. a toronyforgás tényleg lassú, de a japán cirkálóknál általában az.
szinte minden harmadik rankedban találok/szedek ki valakit a Myoko torpedóival. 10km az nagyon sok.
a Hipperen csak 6km-es van, egyszer használtam eddig életemben, egy hülye Tirpitz közel engedett :)

Több
8 éve 3 hónapja #23105 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Német cirkálók
A Hipper-rel én anno mázlival 2 DD-t is kiszedtem :woohoo: , egyet torpedóval szigetek között :whistle: , a másikat meg csak úgy ködbe bemenve szonárral agyhelyen lövöldöztem :pinch: , mert aki megáll a köd közepén német cirkáló ellen :blink: , az vesszen ugyebár :pinch: :evil:

A Yorck meg szerintem a B test után még inkább a használható :) kategória: szigetnél elbújva :side: lesből Tirpitz oldalába menve letorpedóztam :woohoo: és volt két lepattintott "Toorpitz" lövésem, mielőtt kilőtt volna :pinch: de ő is ment a levesbe utánna, mert felgyújtottam és eloltotta, így a torpedó utáni vízbetörést már nem tudta orvosolni :silly: (persze nem full HP-s volt)

Több
8 éve 3 hónapja #23106 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Én torpedót nem igen használok, sajna japán ca-knál elsősorban hátra fele lehet csak (Atago kivétel, meg ne rémlik, hogy lenne más). Nürnbergen is a C test használom most, de az AA nem sokkal jobb így se, cserébe nincs repcsim :D

Nekem sokszor kilötték a kormánylapátomat, mikor elfele mentem, ha épp fordultam és nem volt javítom annak örültem....

Oldalmegjelenítési idő: 0.255 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.