Német cirkálók

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #23005 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Ugy érted elvesztetted a fenékszelepeket? :woohoo: :lol:

amugy a Hippernek mennyi a lőtávja kimaxolva? A hetes német elég jo hajócska, erős lőtávval, nekem tetszik, rankedben is jól helytállt...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja leopardusz által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #23006 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Német cirkálók

leopardusz írta: Ugy érted elvesztetted a fenékszelepeket? :woohoo: :lol:

amugy a Hippernek mennyi a lőtávja kimaxolva? A hetes német elég jo hajócska, erős lőtávval, nekem tetszik, rankedben is jól helytállt...

Tudod te azt hogy hogy értem. :) A Hipper lőtávja 17,7 km.Egyébként most néztem a statomat,a lövéseim pontossága kb 25% !!! Még mindig tartom magam a kijelentésemhez,fogy a célkereszt full hd felbontáshoz van optimalizálva,aki nem tud ilyen felbontásban játszani szerintem hátrányban van.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja James Onedin által.

Több
8 éve 4 hónapja #23008 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Német cirkálók

James Onedin írta: Még mindig tartom magam a kijelentésemhez,fogy a célkereszt full hd felbontáshoz van optimalizálva,aki nem tud ilyen felbontásban játszani szerintem hátrányban van.

Elképzelhető, ha meg nem, majd valaki megírja úgyis. Én már elég régóta nem használok zoomot, a hajót nézem, mekkora, merre mozog, no meg a maxos kistérképet, hogy közelít, vagy elfele megy inkább... no meg - köszönet a fórumozóknak ezért! - a füstöt. A hajó nagysága a képernyőn szerintem lényegesen fontosabb, mint a célkereszt - mindenkinek csak tanácsolni tudom, hogy erre állítsa át inkább a szemét... ha marhaságot mondok, ajánljatok jobbat, igyekszem megfogadni majd!

Több
8 éve 4 hónapja #23009 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német cirkálók

James Onedin írta: Tudod te azt hogy hogy értem. :) A Hipper lőtávja 17,7 km.Egyébként most néztem a statomat,a lövéseim pontossága kb 25% !!! Még mindig tartom magam a kijelentésemhez,fogy a célkereszt full hd felbontáshoz van optimalizálva,aki nem tud ilyen felbontásban játszani szerintem hátrányban van.

szerintem az új patch dinamikus zoom-jának jónak kéne lennie, de majd kipróbálom én is.
a Hipper-el megyek egymás után 3-4-et, mert amúgy ritkán veszem elő, nem csoda, ha elsőre nem kezes.
ha úgy se lesz jobb, akkor tényleg viszlát német ág (a többi nemzet cirkálóit úgyis csinálom, szóval lesznek top tier hajóim a Roon-Hindenburg nélkül is)

Több
8 éve 4 hónapja #23014 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német cirkálók
annyira nem vészes a Hipper, csak kicsit lassan jöttem-jövök bele.
fun csata volt, a végén elsüllyesztettük egymást kölcsönösen egy Tirpitz-el :)
még megyek vele párat, hátha én ismertem félre. mellesleg a lövedékeinek a kezdősebessége 925m/s, ami különösen jónak mondható. (a Tirpitz-nek 820m/s)

Mellékletek:

Több
8 éve 3 hónapja #23093 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Sziasztok, 6k xp-nyire van a York (igen, Nürnberggel sok időt nem tudtam menni, ez van, ha t7-es hajó kel legyes küldikhez :silly: )

Mire kell számítanom Yorkkal? Mennyivel lesz másabb a korábbi gyorstüzelőknél?

Oldalmegjelenítési idő: 0.257 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.