- Köszönetek: 1654
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Tudod te azt hogy hogy értem. A Hipper lőtávja 17,7 km.Egyébként most néztem a statomat,a lövéseim pontossága kb 25% !!! Még mindig tartom magam a kijelentésemhez,fogy a célkereszt full hd felbontáshoz van optimalizálva,aki nem tud ilyen felbontásban játszani szerintem hátrányban van.leopardusz írta: Ugy érted elvesztetted a fenékszelepeket?
amugy a Hippernek mennyi a lőtávja kimaxolva? A hetes német elég jo hajócska, erős lőtávval, nekem tetszik, rankedben is jól helytállt...
James Onedin írta: Még mindig tartom magam a kijelentésemhez,fogy a célkereszt full hd felbontáshoz van optimalizálva,aki nem tud ilyen felbontásban játszani szerintem hátrányban van.
James Onedin írta: Tudod te azt hogy hogy értem. A Hipper lőtávja 17,7 km.Egyébként most néztem a statomat,a lövéseim pontossága kb 25% !!! Még mindig tartom magam a kijelentésemhez,fogy a célkereszt full hd felbontáshoz van optimalizálva,aki nem tud ilyen felbontásban játszani szerintem hátrányban van.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.