Német cirkálók

Több
8 éve 3 hónapja #23605 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Német cirkálók

GaiusHun írta: Tologatom a Hipper határait :P

Szép

AP - t már lehet itt használni ? ... mert a Yorck - on nem nagyon adta :huh:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #23606 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német cirkálók
igen, jó az AP-je.
ettől függetlenül sajnos szerintem az összes 8-as cirkáló lekörözi szegény Hippert.. talán a NO nem, de még annak is sokkal jobb a concealmentje+radar.

Több
8 éve 3 hónapja #23608 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német cirkálók
De Hipper messzebbre tud lőni, ami j dolog (mondom ezt úgy hogy csak mogamim volt, na azt a lőtávot nem kívánnám senkinek se :D )

És Yorckon szokta alkalmazni AP-t, de cirkálóknak kicsit mintha nehézkesebb lenne citadellát lőni, de lehet, hogy a lövedékek repülési pályája miatt. Cserébe viszont szereti kapni, ha az ember nem figyel. Talán tegnap tűnt el a hp-m 2/3-a, mert valaki meglőtt egy sziget mögül :silly:

Több
8 éve 3 hónapja #23609 Írta: BigaC
én nagyon utáltam a Yorck magas AP-jét, inkább csak közelharcban használtam, igaz ott ütött.
a Hipper lőtávja tényleg jó.
ma megyek vele párat, hátha én is kicsit meg tudom feszegetni a határait. egyszer jó lenne elérni a Hindenburg-ig. a Roon közben kicsit sótlan hajónak tűnik.

Több
8 éve 3 hónapja #23611 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Sajna a HE is ugyanúgy repül, azt nem szeretem csak, hogy a max zoomtól eggyel visszább zoomolást kell néha választani, ha el akarom találni a célpontot, ha nem forog és nem változtata a sebességén (ok, móddal talán látható, ha lassít, de akkor fordulni is szokott az ellen)

Több
8 éve 3 hónapja #23613 Írta: BigaC

Grievous írta: Sajna a HE is ugyanúgy repül, azt nem szeretem csak, hogy a max zoomtól eggyel visszább zoomolást kell néha választani, ha el akarom találni a célpontot, ha nem forog és nem változtata a sebességén (ok, móddal talán látható, ha lassít, de akkor fordulni is szokott az ellen)

érdekes, hozzányúltak volna? totál úgy emlékszem, az AP-jének a kezdősebessége lassabb volt, mint a HE, de most látom, hogy mindkettő 900 m/s.
ami egyébként annyira nem is lassú, a North Carolina AP-je 701 m/s (a HE 820). szóval most hogy így utánanéztem, nem is értem, miért lő magasat a Yorck...

Oldalmegjelenítési idő: 0.237 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.