Német cirkálók

Több
8 éve 6 hónapja #18918 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Ami azt illeti creditem van, nem is kevés (már, ha a 14 milla nem számít kevésnek), de a Yorck osztályú nehéz cirkálóra és a North-Carolina osztályú csatahajóra akarom herdálni, vagy esetleg a Pensecola osztályra (a Saint Luis osztályú vértescirkáló helyére), ha meg akarnám pályáznia Hieit. Ez utóbbin amúgy erőteljesen gondolkodóba estem. Valamint a Nürnberget csak ideiglenesen tartom, amíg nem tudok továbblépni a Bülcher irányába. Alapvetően ezért nem vettem rá semmit sem.

Viszont had kérdezzem meg te milyen felszerelést raknál rá? Én a főfegyverzet túlélőképességének növelésére gondoltam, a többi helyre pedig nem tudom, talán még a kormánymű fejlesztését a jobb mobilitásért.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #18921 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Pedig szerintem eddig a Nürnberg volt a legjobb német cirkáló :)
Legalábbis Tier VII-ig.
A Yorck sem rossz, de valahogy a legjobb eredményeket a Nürnberggel értem el.
A Pensacola is nagyon jó kis hajó, ha hozzá tud szokni az ember.
Az NC-ről viszont elég sok rosszat hallottam, de legalább gyorsabb, mint a Colorado :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Acetil_coenzim_A

Több
8 éve 6 hónapja #18922 Írta: Acetil_coenzim_A
Mindenről hallottam ezt is azt is. :( Ezért kipróbálom. :)

Több
8 éve 6 hónapja #18927 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Német cirkálók

Acetil_coenzim_A írta: Üdv!

Azt hiszem ráéreztem a Nürnberg osztályú könnyű cirkálóra. Bár a kapitányom 10 pontos, de képessége egy szál se, a hajó pedig bár teljesen fel van fejlesztve, de felszerelés egy deka sincs rajta, magamhoz képest egyre jobb köröket megyek vele. Azt nem tudom, hogy mennyire gáz az, hogy a főfegyverzettel 50-80 közötti találatokat érek el, de többet nem?

hat, nagyon nagyon szep dolog, kimondottan durva dolog 380mm-s német agyuval 50 találat. tényleg.
alapvetően ugy gondolom, hogy a 200mm-s sem olyan rossz, 80 jobb, de ez a szint.
a 150mm-l ? háát :)

illetve mire tartalekolod a pontokat ? legalabb a hatodik erzeket, meg az incoming fire alertet tedd fel, sokat fog javulni a dolog...

Több
8 éve 6 hónapja #18928 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Német cirkálók
a felszereléseknél meg a pontos célzást segitő meg a motor lerobbanási esélyét csökkentőt...

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #18930 Írta: Acetil_coenzim_A
Igazság szerint eredetileg ez a két képesség rajta volt (plusz egy hármas a túlélőképességgel kapcsolatban), amíg a wg át nem szervezte a képességeket. Bár, ha jobban belegondolok erre a két képességre az Admiral Hipper (eredetileg erre a hajóra akarom szabni a képességeket) osztálynál is szükség lesz.

Én a Nürnberg lövegeit elég pontosnak tartom. Nem ritka, hogy a 9 gránátból 8 betalál, de 6 szinte mindig. A meghajtórendszer túlélőképessége azonban hagy némi kívánnivalót maga után.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja Acetil_coenzim_A által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.283 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.